Έχετε δίδυμο αδερφό ή αδερφή;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 18:55 Έχετε δίδυμο αδερφό ή αδερφή;

Το Σεπτέμβρη ετοιμαστείτε για ραντεβού στα Τρίκαλα...

Είναι από τις εκδηλώσεις που είναι διαφορετικές. Θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου στο Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα και πρωταγωνιστές της θα είναι δίδυμοι/ες, τρίδυμοι/ες σε μια ξεχωριστή πανελλαδική συνάντηση. 

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «η πανδημία στάθηκε εμπόδιο στο να πραγματοποιηθούν οι προηγούμενες συναντήσεις αλλά πλέον, το κάλεσμα σε όλους και όλες τους δίδυμους και δίδυμους plus γίνεται ξανά.Με δωρεάν είσοδο, διαγωνισμούς, μουσική, χορό, δράσεις και εκπλήξεις, η φετινή διοργάνωση στοχεύει λίγο πιο μακριά: να σκορπίσει περισσότερα χαμόγελα, περισσότερη αγάπη». 

Η συμμετοχή δηλώνεται μέσω του συνδέσμου https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfl27oz1Mk2jdZ4aWDyxHaVKpRLHIG2zlRNokQjY05Q0slhlw/viewform

Όπως συμπληρώνει, μάλιστα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου στο F/B "Φυσικά και τα ίδια τα Τρίκαλα είναι... τρίδυμα, μαζί με αυτά της Κορινθίας και της Ημαθίας. Θα γίνει χαμούλης μιλάμε".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση