Μενού με πολίτικες συνταγές από τη Φανή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 08:10 Μενού με πολίτικες συνταγές από τη Φανή

Παστουρμαδόπιτα για ορεκτικό, σουτζουκάκια σμυρνέικα με ιτς πιλάφι για κυρίως πιάτο και μουχαλεμπι με ροδόνερο για γλυκό. Αυτά περιλαμβάνει το μενού που ετοιμάζουν στη Θήβα οι δύο μαγείρισσες της φωτογραφίας μας, η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά με τη συγγραφέα - γνωστή σεφ, παρουσιάστρια αλλά και καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οκαν στην Κωνσταντινούπολη Μαρία Εκμεκτσίογλου. 

Όπως μας ενημερώνει μέσω του Facebook η δραστήρια αυτοδιοικητικός και πιθανή υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία:«Η προετοιμασία για την αυριανή μέρα ξεκίνησε. Μαγειρεύουμε. Ένα γευστικό ταξίδι στην Πολίτικη Κουζίνα άρχισε. Μαζί μας ο σύλλογος γυναικών Ισμήνη και το σωματείο εστίασης Θήβας. Σας περιμένουμε αύριο. Καλώς να ορίσετε».

Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, το αποτέλεσμα της κοινής τους προσπάθειας φαίνεται δελεαστικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση