Καλά νέα φέρνει σήμερα στις Ράχες ο Χρήστος Σταϊκούρας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2022 07:50 Καλά νέα φέρνει σήμερα στις Ράχες ο Χρήστος Σταϊκούρας

Το πρωί της Τετάρτης ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα βρεθεί στις Ράχες, μαζί με τη Δήμαρχο Στυλίδας Βιργινία Στέργιου και τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη, όπου θα γίνει ενημέρωση για την πρόοδο του έργου της ανέγερσης του νέου Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Ραχών.

Όπως είναι γνωστό υπήρχαν πολλοί σκόπελοι για το συγκεκριμένο έργο, οι οποίοι ξεπεράστηκαν με παρεμβάσεις του Χρήστου Σταϊκούρα, όπως το πολεοδομικό θέμα για το οποίο χρειάστηκε να ψηφιστεί στη βουλή τροπολογία, ώστε να ξεμπλοκαριστεί το έργο και να προχωρήσει. Μάλιστα στη σημερινή ενημέρωση που θα κάνει ο Υπουργός Οικονομικών θα παραβρίσκεται και η Διοίκηση των «Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.».

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, με αφορμή το παραπάνω θέμα το επόμενο χρονικό διάστημα θα λυθεί και το σοβαρό πολεοδομικό πρόβλημα που υπάρχει εδώ και χρόνια στις Ράχες, όπου κανείς δεν μπορεί να οικοδομήσει, μετά από δικαστική απόφαση που υπάρχει, η οποία ήταν αποτέλεσμα δικαστικής διαμάχης ιδιωτών.

Θα πρέπει να γίνει μια σειρά ενεργειών και ρυθμίσεων σε συνεργασία με το Δήμο και την Περιφέρεια, ώστε να επιλυθούν χρόνια πολεοδομικά προβλήματα που απαγόρευαν την έκδοση αδειών και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο θα εκδοθεί αφού προηγηθούν οι απαραίτητες ρυθμίσεις από τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες. 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση