Χρ. Σταϊκούρας: Λύνεται το πολεοδομικό πρόβλημα στην παραλία Ραχών - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 08:23 Χρ. Σταϊκούρας: Λύνεται το πολεοδομικό πρόβλημα στην παραλία Ραχών - ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε ο Υπουργός Οικονονικών για το πρόβλημα που υπάρχει με την έκδοση των αδειών στις Ράχες.

Όπως είχαμε προαναγγείλει ο Χρήστος Σταϊκούρας ήρθε με καλά νέα το πρωί της Τετάρτης στις Ράχες, όπου πέρα από την ανακοίνωση του νέου Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Ραχών, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που υπάρχει από το 2011 με το θέμα της έκδοσης οικοδομικών αδειών, αφού μετά από δικαστική απόφαση κανείς δεν μπορεί να οικοδομήσει στον οικισμό της παραλίας.

Ο Υπουργός Οικονομικών είπε ότι μετά την τακτοποίηση του θέματος για το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο ανοίγει ο δρόμος και για την τακτοποίηση του σοβαρού πολεοδομικού προβλήματος που απασχολεί πολύ έντονα την τοπική κοινωνία.

Δρομολογούμε όλες εκείνες τις ενέργειες και σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα καταφέρουμε να λύσουμε οριστικά το θέμα αυτό με την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος, ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση