«Ένα τηλεφωνάκι βρε Παιδιά !!!!»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2022 08:00 «Ένα τηλεφωνάκι βρε Παιδιά !!!!»

"Ένα τηλεφωνάκι βρε Παιδιά" είναι το εύγλωττο μήνυμα που στέλνει ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος προσπαθώντας να πείσει κάποιους συνδημότες του να μην αποθέτουν ανεξέλεγκτα απορρίμματα και κλαδέματα.

Με ανάρτηση του στο Facebook ο δραστήριος Αντιδήμαρχος, αφού παραθέτει τους αριθμούς των τηλεφώνων όπου μπορούν να απευθύνονται οι κάτοικοι του Δήμου Μακρακώμης (22360 43842 από 07.00 έως 14.00 και 6949795371 όλο το 24ωρο), στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα: «ΝΑΙ μπορούμε να μην κάνουμε άλλη χωματερή στον Δήμο, όπως αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες που μάλιστα έγινε πριν λίγες ημέρες».  

Παράλληλα, όπως μας ενημερώνει ο κ. Κοντογεώργος ο Δήμος Μακρακώμης, «διαθέτει ένα φορτηγό μεγάλο και δυο αγροτικά στην Υπηρεσία Καθαριότητας απο τις 7 το πρωί...», συμπληρώνοντας ότι «μπορείτε όποτε θέλετε, όποτε σας εξυπηρετεί, όποτε σας βολεύει να καλέσετε να κλείσουμε ένα ραντεβού και να έρθουμε να τα πάρουμε από το σπίτι σας όμορφα και ωραία και να μην τα πετάτε στα ρέματα, στο ποτάμι ή σε διαφορά ξέφωτα σημεία στο Δήμο μας. Επίσης τα κλαδιά μην τα βγάζετε στα πεζοδρόμια ή στους κάδους, μπορούμε και αυτά με τον ίδιο τρόπο να τα παίρνουμε. Και φυσικά Δωρεάν χωρίς να χρεώνεται κάτι ο Πολίτης».

Από την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας μαθαίνουμε ακόμα πως γίνονται οι απαραίτητες  ενέργειες για την αγορά καινούργιου φορτηγού με γερανό και "αρπάγη" , «σε έξι μήνες πιστεύω δεν θα υπάρχει χωματερή στον Δήμο μας που να μην έχει μαζευτεί...», τονίζει ο Πάνος Κοντογεώργος.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση