Λαμία: Γονείς εγκληματίες...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 08:32 Λαμία: Γονείς εγκληματίες...

Δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο, αλλά αντίθετα τα εκπαιδεύουν να κλέβουν από μικρές ηλικίες. Όλα αυτά φυσικά με την ανοχή της Πολιτείας, που παραμένει "θεατής".

Το πρωί του Σαββάτου δυο μικρά αδελφάκια (αγόρι, κορίτσι), ηλικίας από 4-6 ετών, μπήκαν σε ένα κατάστημα και έκλεψαν ένα προϊόν. Η υπεύθυνη ενημέρωσε την αστυνομία, όχι φυσικά για να "συλλάβει" τα παιδάκια, αλλά για να βρεθούν οι "γονείς", αφού τα συγκεκριμένα παιδιά έκαναν το ίδιο για πολλοστή φορά.

Με τις "ευλογίες" της Πολιτείας

Αν μπορούσατε να δείτε το βλέμμα των παιδιών, όταν οι αστυνομικοί τα ρωτούσαν που είναι ο μπαμπάς και η μαμά, θα καταλαβαίνατε ότι αυτοί οι "γονείς" είναι κυριολεκτικά εγκληματίες.

Την ώρα που όλα τα παιδάκια πάνε στους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία, εκείνα εκπαιδεύονται στο να κλέβουν και να ζητιανεύουν στα φανάρια. Αν δεν πιάσουν το "στόχο" στο μεροκάματο, θα φάνε ξύλο και θα μείνουν νηστικά για τιμωρία.

Είναι δύσκολο να εντοπιστούν αυτοί οι "γονείς" και αν τιμωρηθούν; Φυσικά όχι.

Είναι οι ίδιοι γονείς που γράφουν τα παιδιά τους στο σχολείο, στην αρχή του σχολικού έτους και μετά δεν τα αφήνουν να ξαναπατήσουν στο σχολείο, γιατί έχουν δουλειά στα φανάρια και στις πλατείες.

Τα γράφουν όμως στο σχολείο για να παίρνουν τα επιδόματα από την Πολιτεία. Πόσο δύσκολο είναι να ελέγξουν αν τα παιδάκια αυτά πάνε σχολείο; Πανεύκολο.

Εάν οι γονείς ήξεραν ότι δεν θα πάρουν το επίδομα εάν δεν στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, είναι βέβαιο ότι δεν θα το ρίσκαραν. Γνωρίζουν όμως δεν υπάρχει Κοινωνικό Κράτος, όπως γνωρίζουν και την αδιαφορία της Πολιτείας, η οποία δυστυχώς έχει άλλες "προτεραιότητες".

Αν οι "αρμόδιοι" είχαν δει σήμερα το πρωί το ραγισμένο βλέμμα αυτών των παιδιών, ίσως, να έκαναν κάτι. Όμως δεν θα κάνουν ποτέ, γιατί δεν είναι στις πλατείες και στα φανάρια, αλλά στις πολυθρόνες τους, με τους παχυλούς μισθούς να "τρέχουν" κάθε μήνα. «Σιγά εμείς θα αλλάξουμε τον κόσμο;»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση