Πανταχού παρών...

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2022 07:46 Πανταχού παρών...

Ο Φθιώτιδος Συμεών έδωσε το παρών και στη γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας - Δεν αρνήθηκε σε κανέναν να φωτογραφηθεί μαζί του, βγάζοντας ακόμη και «σέλφι», με τη μικρούλα που έτρεξε δίπλα του.

Πανταχού παρών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών. Σε μια γεμάτη εβδομάδα που ξεκίνησε με τις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και την ανάδειξή του ως εκπροσώπου τύπου, αλλά και Προέδρου της Επιτροπής Τύπου, Δημοσίων Σχέσεων και Διαφωτίσεως, κατάφερε να γιορτάσει κοντά στο ποίμνιο του τη μεγάλη Θεομητορική εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου και να τιμήσει τη μνήμη του Αγίου Εθνοϊερομάρτυρος Χρυσοστόμου Μητροπολίτου Σμύρνης και των συν αυτώ αναιρεθέντων με αφορμή και τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Ενδιάμεσα υποδέχθηκε τους πρέσβεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ουκρανίας και τους τοπικούς άρχοντες στις Κατασκηνώσεις του Καινούριου.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής κατά την επιστροφή του από την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Καμένων Βούρλων, δεν αμέλησε να περάσει μια βόλτα από την πλατεία Πάρκου όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η συναυλία με τον Τριαντάφυλλο.

Από όσο γνωρίζουμε από τις προτιμήσεις του όταν ως λαϊκός κρατούσε συντροφιά στους πολίτες από το ραδιόφωνο της ιδιαίτερης του πατρίδας, μάλλον ο Τριαντάφυλλος δεν είναι μέσα στις προτιμήσεις του.

Η χαρά όμως και η αισιοδοξία των ανθρώπων της Μητρόπολής του, είναι βασική του επιδίωξη και φάνηκε η ικανοποίησή του από το βλέμμα του όταν κοίταζε τη γεμάτη πλατεία.

Η αμφίδρομη σχέση που έχει αναπτύξει με το ποίμνιο του φάνηκε επίσης. Δεν είναι τυχαίο ότι έτρεξαν δεκάδες από τους συγκεντρωμένους να πάρουν την ευχή του.

Κι εκείνος δεν αρνήθηκε σε κανέναν να φωτογραφηθεί μαζί του, βγάζοντας ακόμη και «σέλφι», με τη μικρούλα που έτρεξε δίπλα του.

Ο Σεβασμιώτατος γνωρίζει ότι η εξωστρέφεια είναι το κλειδί να προοδεύσει ο τόπος του. Τη συνταγή την γνωρίζει άριστα. Λέτε να επιλέχθηκε τυχαία ως εκπρόσωπος τύπου της ΔΙΣ;

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση