Ο φανερός "μυστικός δείπνος" Καραμανλή - Σαμαρά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 17:44 Ο φανερός "μυστικός δείπνος" Καραμανλή - Σαμαρά

Φωτιά πήραν τα δημοσιογραφικά γραφεία από την είδηση που έφτασε από τη Θεσσαλονίκη και ανέφερε πως οι δύο πρώην Πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργοί Κωσταντίνος Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκαν και δείπνησαν δημόσια.

Δεν είναι, μόνο, το γεγονός πως η συνάντηση έγινε λίγες ώρες μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο, αλλά και ότι επέλεξαν οι ίδιοι να δημοσιοποιήσουν το .... μυστικό δείπνο.

Δείπνο κορυφής, που πραγματοποιήθηκε, κατόπιν πρωτοβουλίας του Καραμανλή, σε μια κρίσιμη για την κυβέρνηση περίοδο που βάλλεται από την αντιπολίτευση για την υπόθεση των υποκλοπών, δείπνο το οποίο ακολουθεί την προηγούμενη παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού από την Κρήτη, που προκάλεσε πολιτικό σεισμό στη Νέα Δημοκρατία.

Μπορεί το πολιτικό μενού του δείπνου των κ.κ. Καραμανλή και Σαμαρά, που σύμφωνα με το Βήμα πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο της περιοχής της Νέας Κρήνης, να μην έγινε γνωστό, ωστόσο οι δύο πρώην πρωθυπουργοί έφαγαν ψάρι και ψαρομεζέδες.

Αναμφισβήτητα, πάντως, η συνάντηση των δύο ιστορικών στελεχών της κεντροδεξιάς παράταξης δεν είναι τυχαία και έχει τη δική της πολιτική βαρύτητα, ιδιαίτερα αυτήν τη χρονική περίοδο που χαρακτηρίζεται από ρευστότητα και οι επόμενοι, προεκλογικοί, μήνες θα είναι πολιτικά κρίσιμοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση