Τι γίνεται όταν μια παρέα παιδιών μας βάζει τα γυαλιά;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 08:18 Τι γίνεται όταν μια παρέα παιδιών μας βάζει τα γυαλιά;

Τι γίνεται όταν μια μικρή παρέα παιδιών μας βάζει τα γυαλιά; Οι όμορφες φωτογραφίες που βλέπετε, είναι από μιά γειτονιά της Λαμίας, κάτω από το κάστρο, στην οδό Μεσολογγίου.

Την είδηση αλιεύσαμε στο Facebook και την μεταφέρουμε όπως την ανέβασε συνδημότισσά μας στον προσωπικό της λογαριασμό: «Κόντρα στον αρνητισμό των ημερών, την διάδοση των κακών σχολιασμών και του στερεότυπου "δεν γίνεται τίποτα σε αυτή την πόλη" τα παιδιά μας διδάσκουν τι θα πεί ενεργός πολίτης - αλλάζω ότι δεν μου αρέσει. Αποφάσισαν να διαμορφώσουν το δικό τους χώρο παιχνιδιού γεμάτο χρώμα φως και όνειρα. Δούλεψαν, χάρηκαν, ενθουσιάστηκαν και γέμισαν ελπίδα ένα μικρό σημείο της πόλης!!! Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Λαμίας Ευθύμιο Καραΐσκο και την Δημοτική αρχή για τη δωρεάν παραχώρηση χρωμάτων και υλικών και για την άμεση ανταπόκρισή τους!!!»

Μακάρι η πρωτοβουλία των παιδιών να βρει μιμητές και με τη βοήθεια της δημοτικής αρχής να δώσουμε περισσότερο χρώμα στην πόλη μας. Το δικαιούμαστε..

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση