Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Χτίζει" ψηφοδέλτιο ο Φάνης Σπανός

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 08:06 "Χτίζει" ψηφοδέλτιο ο Φάνης Σπανός

Την ίδια ώρα, που ένας άλλος εν δυνάμει υποψήφιος Περιφερειάρχης, πάνω στην απελπισία του λανσάρει ως υποστηρικτές του, τους ανυποψίαστους ανθρώπους που δέχονται να φωτογραφηθούν μαζί του, ο Φάνης Σπανός μεθοδικά και αθόρυβα "χτίζει" το νέο ψηφοδέλτιό του για τις Περιφερειακές εκλογές το Φθινόπωρο του 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης δυο ισχυρές υποψηφιότητες, που προέρχονται από το χώρο της υγείας και συγκεκριμένα από δύο προέδρους Ιατρικών Συλλόγων, φέρεται να έχει κλείσει για το ψηφοδέλτιό του ο Φάνης Σπανός.

Ο πρώτος είναι ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, Χρήστος Γεωργίου ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει δώσει τα χέρια με τον νυν Περιφερειάρχη και ο δεύτερος ο συνάδελφός του από τον Ιατρικό Σύλλογο Εύβοιας, Γιώργος Χαλιώτης, με τον οποίο φέρεται να υπάρχουν συζητήσεις για την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο.

(Οι δύο πρόεδροι των Ι.Σ. Χρήστος Γωργίου και Γιώργος Χαλιώτης)

Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες και οι δύο πρόεδροι βρεθούν στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού, αναμφισβήτητα θα ενισχύσουν την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη στις μεγαλύτερες περιφερειακές ενότητες της Στερεάς.

Και με την υγεία ιεραρχημένη ως ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της Στερεάς Ελλάδας, σίγουρα η συνδρομή των δύο γιατρών στο Περιφερειακό Συμβούλιο μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη.