Στη Στυλίδα η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Ισότητας της Κ.E.Δ.Ε.

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 09:28 Στη Στυλίδα η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Ισότητας της Κ.E.Δ.Ε.

Στη Στυλίδα θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου 2022 η επόμενη τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ισότητας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Αυτό ανακοίνωσε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου που συμμετέχει στην Επιτροπή, η οποία συνεδρίασε χθες 22 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε. στην Αθήνα.

Παράλληλα, αποφασίστηκε για το απόγευμα της ίδιας μέρας (13/10) η διοργάνωση μιας ενημερωτικής ανοιχτής συζήτησης στη Στυλίδα με την ελεύθερη συμμετοχή γυναικών για να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην ενδοοικογενειακή βία και γενικότερα ζητήματα ισότητας.

Όπως σημειώνει η Δήμαρχος Στυλίδας «στόχος της Επιτροπής Ισότητας είναι η κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης, ώστε οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συμβάλλουν ουσιαστικά στην προώθηση της ισότητας των φύλων και στην ενίσχυση της συμμετοχής των γυναικών στα κοινά...».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση