Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν το έχει ανάγκη…

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 20:41 Δεν το έχει ανάγκη…

Είναι ντόμπρος, εξωστρεφής, σκληρός όπου χρειάζεται, κάποιες φορές ίσως λίγο απότομος στο λόγο του, όπως οι ΟΥΚαδες, αλλά ποτέ εκδικητικός.

Αναφερόμαστε στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος ακόμη και παλαιότερα, την περίοδο που ”κουβαλούσε” κάποια ”εκδικητικά παλτό”, τα οποία είχαν κολλήσει πάνω του σαν βδέλλες, διακατέχονταν πάντα από δικαιοσύνη. Πόσο μάλλον όταν τα… πέταξε, όπου και απελευθερώθηκε.

Κάνει τη δουλειά του πολύ καλά και θα συνεχίσει να την κάνει με στολή, φυσιολογικά μέχρι στις αρχές του 2024, όπως ορίζει η νομοθεσία, για τα τρία συν ένα έτη. Όπως εξάλλου ίσχυσε και για τους υπόλοιπους αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, οι οποίοι έλαβαν και πολύ σωστά- με εισήγηση του Στρατηγού Φλώρου – τον plus χρόνο.

Εξάλλου δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για αλλαγή στο ΓΕΕΘΑ φέτος.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις επί των ημερών του αντέδρασαν επιτυχώς και απέτρεψαν όταν απαιτήθηκε, αναβαθμίστηκαν και ενισχύθηκαν με νέο προσωπικό, σε στεριά, θάλασσα και αέρα.

Όσοι τον γνωρίζουν τόσο από την καλή, όσο και από την…ανάποδη, μπορούν να βεβαιώσουν (πάρα πολλές περιπτώσεις αδαμάντινων) ότι, όπως στην περίπτωση της πρόσφατης, άδικης ανώνυμης επίθεσης μέσω λιβελογραφήματος στον Αρχηγό Στόλου, δε θα έπαιζε λόγω χαρακτήρα και θέσεως ποτέ ”αλήτικα” (δεν το έχει ανάγκη), ούτε αυτός αλλά κανείς ένστολος και μη αξιωματούχος του ΥΠΕΘΑ…

Ηλίας Προύφας / kranosgr.com