Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θυμηθήκαμε τις παλιές καλές εποχές της ΠΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 22:32 Θυμηθήκαμε τις παλιές καλές εποχές της ΠΕΛ

Ψήφο εμπιστοσύνης στην ΠΕΛ από χιλιάδες επισκέπτες στη νέα εποχή με τη «Lamia Expo 22».

Η φωτογραφία που συνοδεύει το σημερινό παραπολιτικό μας σχόλιο μπορεί να παραπέμπει σε περασμένες δεκαετίες, αυτό όμως που είναι κοινό με το σήμερα, είναι η αθρόα προσέλευση των πολιτών στον αγαπημένο τους προορισμό: στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Γιατί και φέτος η προσέλευση των κατοίκων της Φθιώτιδας, αλλά και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας, στη «Lamia Expo 22», που άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή (23/5), μετά από πολλά χρόνια, ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη πρόβλεψη.

Τα εγκαίνια έγιναν με χαμόγελα, αισιοδοξία και υποσχέσεις για το μέλλον, ο πολύς κόσμος, όμως, ο οποίος έφτασε από κάθε γωνιά της Στερεάς Ελλάδας, είναι αυτός που έδωσε το ενθουσιώδες έναυσμα στην επανεκκίνηση ενός ιστορικού θεσμού. 

Μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης και παρακμής, η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, αφού φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία το και το φετινό Παγκόσμιο Ράλλυ Ακρόπολις, φόρεσε ξανά τα γιορτινά της και υποδέχεται για έξι ημέρες ένα εκθεσιακό γεγονός, όπου συμμετέχει ολόκληρη η Στερεά Ελλάδα, προβάλλοντας τα προιόντα της, τα αγαθά και τις υπηρεσίες της κάθε περιοχής. 

Περισσότεροι από 7.000 επισκέπτες που βρέθηκαν τις δυο πρώτες ημέρες στα περίπτερα της Lamia Expo 2022 δίνουν, σίγουρα, ψήφο εμπιστοσύνης στην προσπάθεια όσων, τα τελευταία χρόνια, κόπιασαν ώστε η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας να είναι και πάλι ανοιχτή και να μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε πως μπορεί, με την ανάπλαση του ευρύτερου χώρου που πρόσφατα προκηρύχθηκε, να γίνει, πραγματικά μοχλός ανάπτυξης του τόπου.

Ωράριο λειτουργίας:  Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη: 16:00 – 22:00. 

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της «Lamia Expo 22» μπορείτε να το δείτε εδώ: