Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Και ΑΕΚτζής και Λαμία...

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 14:40 Και ΑΕΚτζής και Λαμία...

Χθες στα εγκαίνια της «Αγιά Σοφιάς – OΡΑΡ Arena», σήμερα στο «Αθανάσιος Διάκος» στη Λαμία ο Χρήστος Σταϊκούρας, που δεν έχει χάσει κανέναν αγώνα του ΠΑΣ Λαμία.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη χθεσινή γιορτή των εγκαινίων της «Αγιά Σοφιάς – OΡΑΡ Arena», μεταξύ άλλων πολιτικών προσώπων της χώρας, ο γνωστός ΑΕΚτζής  Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Υπουργός Οικονομικών βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Είναι γνωστό ότι είμαι ΑΕΚτζής. Θα πάω και σήμερα στη Λαμία, που παίζει με τον Λεβαδειακό...», αποκάλυψε ο Χρήστος Σταϊκούρας, που χαρακτήρισε τη χθεσινή ημέρα «μία σημαντική μέρα για τον ελληνικό αθλητισμό, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για μία ιστορική ομάδα της χώρας, όπως είναι η ΑΕΚ. Πραγματικά αυτό το γήπεδο είναι στολίδι για τη χώρα. Είναι σημαντικό η χώρα να έχει καλά γήπεδα. Ανεβαίνει η ποιότητα του αθλητισμού, αναβαθμίζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο». 

Παράλληλα, όπως σημείωσε ο Υπουργός Οικονομικών, «είχαμε την τύχη να δούμε πολύ σημαντικές πτυχές της πατρίδας μας, κυρίως του προσφυγικού ελληνισμού. Και αυτό είναι σημαντικό σε αυτό το γήπεδο θα αποτυπώνονται αυτές οι στιγμές στις επόμενες γενιές μέσα από τα μουσεία της ομάδας και του προσφυγικού ελληνισμού...»

Πάντως, το επόμενο ποδοσφαιρικό ραντεβού μας με τον Υπουργό είναι απόψε στο "Αθανάσιος Διάκος" στη Λαμία για να πανηγυρίσουμε το πρώτο μας τρίποντο.