Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στρατηγός και στρατιώτης ο Κώστας Αποστολόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 12:54 Στρατηγός και στρατιώτης ο Κώστας Αποστολόπουλος

Τα κατάφερε και φέτος με το Lamia Night & Run.

Ως άλλος στρατηγός αλλά και στρατιώτης ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής Κώστας Αποστολόπουλος συντόνιζε από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, το Lamia Night & Run που έγινε φέτος για όγδοη φορά στους δρόμους της Λαμίας.

Ψυχή του εγχειρήματος που έγινε συνήθεια, ήταν και αυτή τη φορά ο Κώστας Αποστολόπουλος μαζί με μια παρέα φίλων, μια παρέα η οποία μεγάλωσε και πήγε και σε άλλες πόλεις και αγκαλιάστηκε από χιλιάδες ανθρώπους. Ανθρώπους όλων των ηλικιών που συμμετέχουν, περισσότεροι κάθε χρόνο, έχοντας όλοι ένα κοινό χαρακτηριστικό: να προσπαθήσουν τρέχοντας, να αφήσουν πίσω τους την καθημερινότητα και να διασκεδάσουν. Να περάσουν καλά αθλούμενοι.

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο αλλά και ένα ευχαριστώ στον Κώστα, σε όλους τους διοργανωτές, στην Κοιν.Σ.Επ. "ΕΡΙΒΩΛΟΣ ΦΘΙΑ", στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο Δήμο Λαμιέων και στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας, στους εθελοντές αλλά κυρίως σε όλους και όλες όσους συμμετέχουν κάθε χρόνο στο Lamia Night & Run κάνοντάς το αγαπημένη συνήθεια.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αθλητές, τους εθελοντές και όλους όσους στηρίζουν το Lamia Night & Run όλα αυτά τα χρόνια.