Ο Νίκος Ορφανός του ΔΗΠΕΘΕΡ Τομεάρχης Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 11:00 Ο Νίκος Ορφανός του ΔΗΠΕΘΕΡ Τομεάρχης Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ

Αρκετές εκπλήξεις περιείχε  η ανακοίνωση των προσώπων που θα αναλάβουν τους τομείς πολιτικής ευθύνης του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

Μεταξύ των ονομάτων που ανακοινώθηκαν ότι αναλαμβάνουν θέσεις «σκιωδών υπουργών» του Κινήματος, ξεχωρίζει το όνομα του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Νίκου Ορφανού. Ένα όνομα που μπορεί να προκάλεσε έκπληξη σε κάποιους, δεν θα 'πρεπε, όμως, γιατί ο Νίκος Ορφανός έχει ήδη διανύσει τη δική του πολιτική διαδρομή. 

Ο δικός μας Νίκος Ορφανός, παράλληλα με την καλλιτεχνική του πορεία, εντάχθηκε στο  Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη από την ίδρυσή του και στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 εξελέγη βουλευτής Β' Πειραιά.

Έβαλε ξανά υποψηφιότητα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, ωστόσο δεν κατάφερε να επανεκλεγεί και τον Ιούνιο του 2016 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Ποτάμι. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηνών με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη, ενώ στις βουλευτικές εκλογές του 2019 έθεσε υποψηφιότητα στη Β' Πειραιά με το Κίνημα Αλλαγής. 

Να αναφέρουμε τέλος ότι στον Τομέα του Πολιτισμού ο Νίκος Ορφανός θα έχει ως αναπληρωτές τον Αντώνη Παπαϊωάννου, το Γρηγόρη Βαφειάδη, το Βαγγέλη Παπούλια και την Ίριδα Ζαχμανιδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση