Ο Μπακογιάνης στολίζει στο Σύνταγμα το δέντρο από το Καρπενήσι - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 13:37 Ο Μπακογιάνης στολίζει στο Σύνταγμα το δέντρο από το Καρπενήσι - ΒΙΝΤΕΟ

Αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα με ένα ψηλό έλατο να φιγουράρει από το πρωί της Παρασκευής στην πλατεία Συντάγματος.

«Μια από τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου είναι όταν στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας...», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης στέλνοντας τις ευχές του για «Καλές γιορτές και να είμαστε όλοι καλά...»

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο ίδιος:

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που θα κοσμήσει την κεντρική πλατείας της πόλης για την φετινή εορταστική περίοδο, έχει ύψος 21 μέτρα και ζυγίζει περίπου 6 τόνους, θα στηθεί σε ειδική μεταλλική βάση και ήρθε στην Αθήνα, όπως ήταν αναμενόμενο, από το Καρπενήσι. 

Ειδικά συνεργεία του δήμου, με γερανό, τοποθέτησαν το δέντρο στην πλατεία Συντάγματος με τους διερχόμενους να βγάζουν τις πρώτες φωτογραφίες.

Το δέντρο στο Σύνταγμα θα φωτίσουν χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και στην κορυφή θα τοποθετηθεί το αστέρι. Ο φετινός στολισμός, ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής, θα είναι εορταστικός, παράλληλα όμως στόχος είναι η εξοικονόμηση ενέργειας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση