Η "ΤΕΡΝΑ" στο έργο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 09:14 Η "ΤΕΡΝΑ" στο έργο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας

Στην ανακοίνωση αυτή, προέβη ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Όπως είχαμε ενημερώσει στις 11 Νοεμβρίου έληγε η προθεσμία υποβολής προσφορών για τον διαγωνισμό «Αξιοποίηση της περιοχής Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας» με συνολικό προϋπολογισμό 48.000.000 ευρώ, που δημοπρατήθηκε από τον Αναπτυξιακό  Οργανισμό «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ ΑΕ».

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος κατατέθηκε ένας πλήρης φάκελος προσφοράς από την Κοινοπραξία «ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - P&C_DEVELOPMENT S.A.»..

 Ήδη σήμερα 30 Νοεμβρίου 2022, το Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού ενέκρινε το 1ο Πρακτικό του διαγωνισμού, όπως αυτό συντάχθηκε από την 7μελή Επιτροπή Διενέργειας του διαγωνισμού, ως προς τους υποφακέλους δικαιολογητικών συμμετοχής και τεχνικής προσφοράς και έκρινε αποδεκτή την προσφορά που υπέβαλε ο οικονομικός φορέας με τίτλο: «ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. - P&C_DEVELOPMENT S.A.».

Όρισε δε ημερομηνία ανοίγματος των φακέλων οικονομικών προσφορών την Δευτέρα 05/12/2022.

Παράλληλα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Δήμαρχος εξελίσσονται και οι διαδικασίες ελέγχου του διαγωνισμού από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Τόνισε δε ότι από τα 79 έργα που έχει εγκρίνει το Ταμείο Ανάκαμψης για τις αστικές αναπλάσεις το έργο της ΠΕΛ είναι το μοναδικό που βρίσκεται εντός του ασφυκτικού χρονοδιαγράμματος.

Και κατέληξε λέγοντας :

«…..είμαι πραγματικά ικανοποιημένος, για την σημερινή εξέλιξη, διότι δεκαεννιά μήνες μετά την παρουσίαση του σχεδίου τον Μάιο του 2021, κατακτούμε ένα μετά το άλλο τα κρίσιμα ορόσημα στην πορεία υλοποίησης αυτού του σημαντικού έργου για την πόλη μας.

Ένα έργο προπομπός της αναπτυξιακής επιτάχυνσης της Λαμίας, έργο πυλώνας για την τοπική κοινωνία, που προσδοκούμε να αποφέρει οφέλη σε πολλαπλά επίπεδα.

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, συνεχίζουμε τον αγώνα δρόμου μ’ ένα εξαιρετικά ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα, ώστε να πετύχουμε το επόμενο ορόσημο, με απώτερο στόχο την παράδοση του έργου στους συμπολίτες μας.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και συνεχίζουμε…….»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση