To τριήμερο του Χρήστου Σταϊκούρα στη Νέα Υόρκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 11:15 To τριήμερο του Χρήστου Σταϊκούρα στη Νέα Υόρκη

Μετά τις «καμπάνες» στις τράπεζες, που ακούστηκαν και δημόσια με τις τηλεοπτικές δηλώσεις του, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα δώσει σήμερα το «παρών» στο καμπανάκι λήξης των εργασιών του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας βρίσκεται από χθες στη Νέα Υόρκη και αύριο θα παρουσιάσει τους κεντρικούς άξονες και τους στόχους της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης, μιλώντας στο ετήσιο Επενδυτικό Συνέδριο της Capital Link

Στη διάρκεια του τριημέρου στη Νέα Υόρκη, ο Υπουργός θα συναντηθεί και με εκπροσώπους επενδυτικών και τραπεζικών ομίλων, μεταξύ των οποίων οι Axia, Citi, Goldman Sachs, Nomura, Paulson & Co., Bank of New York Mellon, Buffalo Thorn Capital Management LLC, Lord Abbett & Co. κ.ά.

Με την επιστροφή του πάντως από την αμερικανική μεγαλούπολη τον περιμένει το νέο ραντεβού του με τις Τράπεζες για να συζητήσουν και πάλι τη στήριξη των ευάλωτων δανειοληπτών απέναντι στις αυξήσεις των επιτοκίων και άλλα "αγκάθια".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση