Πενήντα οικίσκοι για τον καταυλισμό των Ρομά στην Καμηλόβρυση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 07:40 Πενήντα οικίσκοι για τον καταυλισμό των Ρομά στην Καμηλόβρυση

Πρόκειται για κοντέινερς τα οποία μέχρι τώρα φιλοξενούσαν πρόσφυγες στη δομή του Ελαιώνα.

Πενήντα κοντέινερς, που θα τοποθετηθούν στην Καμηλόβρυση βελτιώνοντας άμεσα τις συνθήκες ζωής των Ρομά, εξασφάλισε ο Δήμος Λαμιέων μετά από συντονισμένες ενέργειες και επαφές της Δημοτικής Αρχής με το Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Σταμάτη.

Πρόκειται για κοντέινερς τα οποία μέχρι τώρα φιλοξενούσαν πρόσφυγες στον Ελαιώνα και μετά το κλείσιμο της Δομής θα διατεθούν στο Δήμο μας, αφού πρώτα ελέγχθηκαν και βρέθηκαν σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ θα περιλαμβάνουν και τον εξοπλισμό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamia Report, σήμερα έγινε απογραφή από τις υπηρεσίες του Δήμου των οικογενειών που διαμένουν στην Καμηλόβρυση και η καταγραφή των δικαιούχων ώστε να επιτευχθεί η βέλτιστη χρήση των οικίσκων ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα των ρομά αλλά και διευκολύνοντας παράλληλα την αποσυμφόρηση των παράνομων παραγκών της Ανθήλης.

Το θέμα της αποδοχής της δωρεάς των οικίσκων θα συζητηθεί κατά την αυριανή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαμιέων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση