Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεαρός ετών 39 από σήμερα....

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 13:16 Νεαρός ετών 39 από σήμερα....

Με μια παλιά φωτογραφία και μια ανάρτηση στα social με προσωπικές αναφορές, ευχαρίστησε τους φίλους του που τού εύχονται για τα γενέθλιά του ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός, ένας "νεαρός ετών 39 από σήμερα, γεμάτος όρεξη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για όλους", όπως γράφει χαρακτηριστικά.

"Ο νεαρός της φωτογραφίας", σημειώνει ο Φάνης Σπανός, "έχει περίπου τα μισά μου χρόνια και βρίσκεται στο ξεκίνημα των σπουδών του", ενώ εκμυστηρεύεται πως "δεν έχει γνωρίσει αποτυχίες (εκτός ίσως από κάποιους ανεκπλήρωτους εφηβικούς έρωτες και μια φορά που κόπηκε στην οδήγηση) και έχει όλη τη ζωή μπροστά του".

Ο Περιφερειάρχης στην ανάρτηση του συμπληρώνει όμως πως "δεν τον ζηλεύω. Για την ακρίβεια ούτε καν τον νοσταλγώ. Με πολύ περισσότερες εμπειρίες, καλές και κακές, με χαρές, λύπες και κάποια τεκμαιρόμενη ωριμότητα, κυρίως με την ευλογία μιας όμορφης οικογένειας, τα μόνα που προσπαθώ να κρατήσω από το παιδί που βλέπετε είναι η καθαρή ψυχή και τα όνειρα, η διάθεση για δημιουργία που γεμίζει την ύπαρξή μας". 

Δείτε την ανάρτηση του Φάνη Σπανού: