Δύναμή μου η εμπειρία...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 07:46 Δύναμή μου η εμπειρία...

Διαβάστε την πρώτη ανακοίνωση - δήλωση του Νίκου Μπέτσιου μετά και την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη Φθιώτιδα.

Με αίσθημα ευθύνης, με αποφασιστικότητα και διάθεση για αγώνα, στις προσεχείς εθνικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ― ΚΙΝΑΛ. Η πορεία και η παρουσία μου στα κοινωνικά δρώμενα του νομού μας αποτελούν απόδειξη της ειλικρίνειας των προθέσεών μου καθώς υποβάλλω την υποψηφιότητά μου.

Προέρχομαι από τη Φθιώτιδα και μέχρι τώρα υπηρέτησα τους συμπατριώτες μου από διάφορες θέσεις. Ως εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ως αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων του κλάδου μου, αλλά και ως Αντιπεριφερειάρχης, νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος, κατ' επανάληψη μέχρι σήμερα.

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

Το ΠΑΣΟΚ, η μεγάλη αυτή παράταξη των ιδεών του δημοκρατικού σοσιαλισμού, άλλαξε την πορεία και τη μοίρα της χώρας από τη μεταπολίτευση ως τις μέρες μας. Συνέδεσε την παρουσία της με άλματα προόδου της ελληνικής κοινωνίας και δεν της ταιριάζει να ζει ανάμεσα στην ανάμνηση ενός λαμπρού παρελθόντος και στη σημερινή κατάσταση των χαμηλών προσδοκιών. Είναι ανάγκη να ξαναβρεί την ταυτότητα και το βηματισμό της και να ξαναγίνει μεγάλη, γιατί μόνο έτσι θα βρουν το δικό τους βηματισμό προς το μέλλον η Ελλάδα και οι Έλληνες.  Αυτή την ελπίδα εκπέμπει το ΠΑΣΟΚ σήμερα, με την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη, τις θέσεις και το πρόγραμμά του.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Δεν πρόκειται να συνοδεύσω την κάθοδό μου στις βουλευτικές εκλογές με όμορφα λόγια και εντυπωσιακά διατυπωμένες δεσμεύσεις. Δεν με εκφράζουν και ούτε ποτέ με εξέφρασαν. Μπορώ μόνο να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι, με τη δύναμη της εμπειρίας και της γνώσης που αποκτήθηκε από τη μακρά ενασχόλησή μου με τα κοινά, δίπλα σας έντιμα, αποφασιστικά και διεκδικητικά για την πρόοδο του τόπου μας.

Με αυτές τις σκέψεις, σας ζητώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας στις επόμενες εκλογές.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Νίκος Μπέτσιος
Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας ΠΑΣΟΚ — ΚΙΝΑΛ
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση