Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όλο το παρασκήνιο για την υποψηφιότητα του Θέμη Χειμάρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 09:08 Όλο το παρασκήνιο για την υποψηφιότητα του Θέμη Χειμάρα

Εκ παραδρομής η αναφορά για αποκλεισμό από τα ψηφοδέλτια, λένε πηγές της ΝΔ - Όλα θα κριθούν από το πόρισμα της Δικαιοσύνης, αναφέρει το περιβάλλον Χειμάρα.

Σε «ανοιχτή γραμμή», με το Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο παραιτηθείς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας, αναφορικά με το ζήτημα της υποψηφιότητάς του στις εκλογικές λίστες του κυβερνώντος κόμματος. 

Όπως τονίζουν πηγές από το περιβάλλον του πρώην βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο θα εξαρτηθεί από το πόρισμα της οικονομικής εισαγγελίας, ενώ ξεκαθαρίζουν πως ο πρώην βουλευτής παραμένει σταθερά δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέχρι τέλους, όπως φάνηκε και από το γεγονός ότι παρέστη στην πρόσφατη ομιλία του πρωθυπουργού στη Λαμία.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από τα parapolitika.gr, το περιβάλλον του αναφέρει ότι ο πρώην βουλευτής δεν είχε και δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, άλλωστε μετά την παραίτησή του είχε χαρακτηρίσει «καλοδεχούμενη» την έρευνα των Αρχών, και είχε πει ότι του προκαλεί ανακούφιση. 

Νωρίτερα την Παρασκευή πηγές του κυβερνώντος κόμματος ανέφεραν πως η χθεσινή αναφορά περί μη υποψηφιότητας Χειμάρα στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο έγινε εκ παραδρομής, σημειώνοντας ακόμη ότι για τις καταγγελίες που έχουν γίνει βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα των αρμόδιων αρχών, από την έκβαση της οποίας θα κριθεί η τελική απόφαση.

Υπενθυμίζεται πως ο Θέμης Xειμάρας όταν ήρθε στο φως η υπόθεση παραιτήθηκε παραδίδοντας την έδρα του στο κόμμα του, θέτοντας στη διάθεση του Εισαγγελέα, τα οικονομικά του στοιχεία προκειμένου να επισπευσθεί ο έλεγχος.

Ο κ.Χειμάρας επεδίωξε με την παραίτησή του να διευκολύνει τον άμεσο έλεγχο από την Δικαιοσύνη, προστατεύοντας την παράταξη και τον πρωθυπουργό, αντιμετωπίζοντας ως απλός πολίτης την δικαιοσύνη, χωρίς να κρυφτεί και να μην πίσω από την βουλευτική ασυλία και τις χρονοβόρες διαδικασίες που αυτή συνεπάγεται, σχολιάζουν άνθρωποι από περιβάλλον του.