Η Ελένη Γαλάνη από τη Λαμία κυκλοφόρησε την πρώτη της Ποιητική Συλλογή!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018 08:12 Η Ελένη Γαλάνη από τη Λαμία κυκλοφόρησε την πρώτη της Ποιητική Συλλογή!

Η ποιητική συλλογή «Τα μετά του έρωτα» της Ελένης Γαλάνη είναι γεγονός και κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ιωλκός!

Η Ελένη Γαλάνη γεννήθηκε στη Λαμία το 1993 όπου και μεγάλωσε. Οι σπουδές της στα Παιδαγωγικά την οδήγησαν στην Αλεξανδρούπολη και τα όνειρα και οι καλλιτεχνικές της ανησυχίες στην Αθήνα, όπου και διαμένει τα τελευταία χρόνια.

Ασχολείται τόσο με το επάγγελμα του παιδαγωγού όσο και με την υποκριτική, το τραγούδι και τη συγγραφή.

Το 2017 έκανε την πρώτη της ποιητική απόπειρα η οποία εκδόθηκε το καλοκαίρι του 2018 μέσω των εκδόσεων Ιωλκός με τον τίτλο «Τα μετά του έρωτα».

Η συλλογή αποτελούμενη από 27 αυτοτελή κι άτιτλα ποιήματα συμπυκνώνει όλες τις εκφάνσεις των αντιφατικών συναισθημάτων που έπονται του έρωτα κι αποτελεί μία καθυστερημένη εξομολόγηση σε μορφή μονολόγου, ο οποίος κατά βάθος επιθυμεί να γίνει διάλογος με το άτομο στο οποίο απευθύνεται και για το οποίο έχει γραφτεί.

«Τα μετά του έρωτα» αποτελούν ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων και αναδρομικών καταγραφών της ανάμνησης ενός έρωτα.

Ένα εξερευνητικό ταξίδι της ποιήτριας στον προσωπικό κι εντέλει πανανθρώπινο ψυχισμό που κλονίζεται από ετούτη την εμπειρία και μέχρι στιγμής αν και κυκλοφορούν μόλις λίγους μήνες χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης και αποδοχής από το αναγνωστικό κοινό στρώνοντας το δρόμο για μελλοντικές εκδόσεις ποιημάτων που έχουν ήδη γραφτεί από την Ελένη.

Δείγμα Γραφής:

XXV
Δε σε θέλω τώρα.
Όπως είσαι τώρα.
Όπως είμαστε τώρα.
Σε θέλω σ’ έναν παρελθοντικό χρόνο.
Σ’ εκείνη τη στιγμή που δεν ήξερα τι να περιμένω.
Όχι τώρα που γνωρίζω.

«Η πρώτη μου ποιητική απόπειρα κάνει το ταξίδι της μέσα από τις εκδόσεις Ιωλκός και αγγίζει αναρίθμητες ψυχές που μου αποστέλλουν λόγια εκτίμησης...Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την υποστήριξη και σας εύχομαι πάντα να εκφράζεστε με όποιο μέσο και τρόπο σας αρέσει... είναι πολύ όμορφο πιστέψτε με!», έγραψε η Ελένη στο προφίλ της στο Facebook.

Ελένη καλοτάξιδα τα ποιήματά σου και περιμένουμε τις νέες σου εκδόσεις...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση