Η όπερα «Ιδομενέας» στο προαύλιο του «Πέτρινου» (6ου) Γυμνασίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 08:04 Η όπερα «Ιδομενέας» στο προαύλιο του «Πέτρινου» (6ου) Γυμνασίου

Μια ξεχωριστή παράσταση παρουσίασε το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, σε ένα επίσης ξεχωριστό χώρο, όπως αυτός του ιστορικού «Πέτρινου» 6ου Γυμνασίου Λαμίας.

«Μετά το Φεστιβάλ Αθηνών και της Επιδαύρου, ο "Ιδομενέας" του Μότσαρτ, μια παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, ταξίδεψε μέχρι τη Λαμία, στη δική μας γιορτή ιστορίας και Πολιτισμού, τα Θερμοπύλεια 2018, δίνοντάς τους ένα διαφορετικό χρώμα!

 Το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι έχει πολλά να προσφέρει και να αναδείξει τη Ρούμελη, πανελλαδικά», αναφέρει ο Δήμος Λαμιέων που υποστηρίζει ανάλογες πρωτοβουλίες.

Η παράσταση θα επαναληφθεί απόψε (23/9) στις 21:00’ στον ίδιο χώρο.

Για την παράσταση «Ιδομενέας» ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό το παρακάτω βίντεο, κάνοντας και τον αντίστοιχο σχολιασμό:

«Με την όπερα "Ιδομενέας" του Μότσαρτ να παίρνει τη σκυτάλη σήμερα στις εκδηλώσεις των φετινών Θερμοπυλείων, το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης επιβεβαίωσε ξανά την άνθηση που βιώνει τα τελευταία χρόνια με παραγωγές όπως αυτή που ξεπερνούν τα όρια της Ρούμελης και το ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα. Μια εξαιρετική παράσταση, η οποία θα επαναληφθεί και αύριο, αναγνωρισμένη ακόμα και από τον κορυφαίο πολιτιστικό θεσμό του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Με δουλειά και υπομονή, στηρίξαμε από την αρχή έμπρακτα και με διαφάνεια το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, δουλειά που αποδίδει καρπούς χρόνο με το χρόνο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, ήσασταν υπέροχοι!»

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση