Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγκαίνια της Έκθεσης “Από την Αυτοπροσωπογραφία στη Selfie”

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 18:22 Εγκαίνια της Έκθεσης  “Από την Αυτοπροσωπογραφία στη Selfie”

Ο Δήμος Λαμιέων, η Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας “Αλ. Κοντόπουλος” και το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών - Παράρτημα Φθιώτιδας, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της Έκθεσης ”Από την Αυτοπροσωπογραφία στη Selfie” που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, ώρα 7.30 μ.μ. στην Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας.

Ομιλητές θα είναι η Έφορος της Δημοτικής Πινακοθήκης Έφη Παπαευθυμίου και ο Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής Αθανάσιος Βούτσινος.

Στην Έκθεση, θα εκτεθούν αυτοπροσωπογραφίες καλλιτεχνών της Φθιώτιδας καθώς και μαθητών και μαθητριών της Γ΄ Λυκείου, που προετοιμάζονται για την Ανωτάτη  Σχολή Καλών Τεχνών ή άλλες συναφείς σχολές.

Θα συμπεριληφθούν selfies μαθητών/τριών με φόντο γωνιές και μνημεία από το Δήμο Λαμιέων (ηλεκτρονική παρουσίαση) η οποία πραγματοποιείται με την συμβολή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας δια μέσου του γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων και του Ομίλου Φίλων Κινηματογράφου Λαμίας.

Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στη Δημοτική μας Πινακοθήκη έως τις 17 Νοεμβρίου 2018 και οι ώρες λειτουργίας της θα είναι:

  • Δευτέρα έως Παρασκευή: 9.00 - 14.00 και
  • κάθε Τετάρτη απόγευμα: 17.30 - 20.30.

Όσα σχολεία ενδιαφέρονται να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στην Έκθεση, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 22310 46887 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Συμμετέχουν:

Αγγελόπουλος Βασίλης, Αθανασιάδου Σουζάνα, Αποστόλου Χρήστος, Γαϊτη Πηνελόπη, Δημητράκη Χριστίνα, Ζιώγα Μάνια, Καζιρέλοβα Ναταλία, Καραντινός Γεράσιμος, Καστρίτση Πηνελόπη, Κολτσίδα Ραφαέλλα, Κολτσίδας Δημήτρης, Κοντογεώργος Βασίλης, Κυρίτσης Δημήτρης, Λαμπροπούλου Κατερίνα, Λάππα Ανδριάνα Βερενίκη, Μαντοπούλου Στέλλα, Μπαικούσης Χρήστος, Παπαθεοδώρου Κάλια, Παρασκευοπούλου Κωνσταντίνα, Ρασαϊκου Δήμητρα, Τουλιάτου Κερασιά, Τσάγκας Χρήστος, Τσέλος Μπάμπης, Τσιρώνης Κώστας, Χαμιδιέλη Φωτεινή, Χριστόπουλος Ιωάννης.