14ο και 20ο Δημοτικά Σχολεία: «Μαγειρεύοντας με τα παιδιά» για τα παιδιά!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 20:37 14ο και 20ο Δημοτικά Σχολεία: «Μαγειρεύοντας με τα παιδιά» για τα παιδιά!

Μια ξεχωριστή δράση επέλεξαν φέτος οι Σύλλογοι Γονέων-Κηδεμόνων των 14ου-20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας προκειμένου να γιορτάσουν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή  παρέα με τους μαθητές.

Με τον τίτλο «Μαγειρεύοντας για τα παιδιά μας» οργανώθηκε μια δράση γαστρονομικού ενδιαφέροντος όπου μαμάδες, γιαγιάδες και γονείς – μέλη των Συλλόγων μαγείρεψαν και προσέφεραν παραδοσιακά εδέσματα, σπιτικές πίτες,  κέικ και λαχταριστά γλυκίσματα κερνώντας και διασκεδάζοντας παρέα με τους μικρούς μας φίλους.

Η δραστηριότητα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16/12/18 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Άγιος Βασίλης ο οποίος κατά την διάρκεια της γιορτής προσέφερε δώρα σε όλα τα παρευρισκόμενα παιδιά, ενώ μια γιορτινή νότα χαράς έδωσε και ο κ. Παπαδημητρίου Γιάννης, ταξιδεύοντας μας στην μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από την μουσική του διαδρομή.

Η εκδήλωση έκλεισε με λαχειοφόρο αγορά κληρώνοντας πλούσια δώρα, προσφορά των Συλλόγων 14ου -20ου Δημοτικών Σχολείων αλλά και αρκετών καταστημάτων και Συλλόγων της πόλης της Λαμίας.

 Μετά το πέρας της εκδήλωσης μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων επισκέφτηκαν το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας  καθώς και το Παράρτημα Προστασίας παιδιού του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς, προσφέροντας διάφορα εδέσματα στα φιλοξενούμενα παιδιά.

"Τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του 14ου-20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας ευχαριστούν θερμά τους Δ/ντές των Σχολείων κ. Κύρκο Νικόλαο και κ. Σίμου Αικατερίνη για την συνεργασία τους και την παρουσία τους στην εκδήλωση καθώς και  όλους τους δασκάλους και γονείς που στήριξαν με την συμμετοχή τους την προσπάθεια των Συλλόγων". 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση