Η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018 20:40 Η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των αστυνομικών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η χριστουγεννιάτικη παιδική εκδήλωση, για τα παιδιά των συναδέλφων μας, την οποία συνδιοργάνωσαν από κοινού η Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας, η Ένωσή μας καθώς και η Ένωση Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας στο κέντρο διασκεδάσεων ΑΡΙΩΝ PALACE.

Την Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας εκπροσώπησε ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μιχαήλ ΤΣΑΤΣΗΣ και ο Α΄ Υποδιευθυντής, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Δημήτριος ΦΟΥΡΛΑΣ. Την Ένωση Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος αυτής κ. Γεώργιος ΜΠΡΑΝΗΣ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας κ. Αστέριος ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ.

Η Εκδήλωση περιελάμβανε πλούσιο πρόγραμμα με πολλές δραστηριότητες που προσέφεραν στους μικρούς μας φίλους άφθονο γέλιο και τους κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τέλος της βραδιάς. Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν, όταν ο αγαπημένος των παιδιών Άγιος Βασίλης έφτασε στο κέντρο συνοδευόμενος από περιπολικό της Άμεσης Δράσης και μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., γεγονός που προκάλεσε την έκπληξη και τον θαυμασμό των μικρών μας φίλων, οι όποιοι περίμεναν υπομονετικά να πάρουν τα δώρα τους.  

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή και εύχονται σε όλους τους Συναδέλφους και τις οικογένειές τους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο Έτος.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση