Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Γυναικών Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 17:06 Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Γυναικών Λαμίας

Ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λαμίας, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Σαμαράς», με την ευλογία του εκπροσώπου του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικολάου, Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίου Κάση, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Εξωραϊστικός- Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λαμίας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ξανθή Κουτσογιάννη καλωσόρισε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τα μέλη και τις φίλες του Συλλόγου και ευχήθηκε για το 2019, υγεία, δημιουργία, αγάπη και προσφορά στον συνάνθρωπο, στην πόλη και τον πολιτισμό.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραΐσκος και ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό και ευχές, η Αντιδήμαρχος πολιτισμού Βίβιαν Αργύρη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Κερπινιώτης, ο πρώην Δήμαρχος Γιώργος Κοτρωνιάς, η πρώην Βουλευτής Ελένη Μακρή Θεοδώρου, η πρόεδρος του συλλόγου «Συν στον Άνθρωπο» Μαίρη Δούμα, η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών Φθιώτιδας Σοφία Κατσούδα και τα μέλη και οι φίλες του Συλλόγου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση