Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρασκευή: Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος LIVE στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 08:20 Παρασκευή: Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος LIVE στη «Χώρα»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής με τη γνήσια λαϊκή φωνή που ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές του ερμηνείες, σε ένα ζωντανό πρόγραμμα που θα μας κάνει να ταξιδέψουμε σε έρωτες, φιλίες, τόπους και συναισθήματα… Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019, στα Λελέικα Υπάτης

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος χρόνια τώρα, δίνει το δικό του μουσικό στίγμα που το χαρακτηρίζει η συνέπεια και ο σεβασμός στο κοινό του. Μέσα από  σημαντικές συνεργασίες και επιλεγμένες εμφανίσεις, ο αγαπημένος ερμηνευτής με την γνήσια λαϊκή φωνή υπηρετεί πιστά αυτό που αγαπά περισσότερο… το λαϊκό τραγούδι .

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος έχει χαρακτηριστεί ως μία από   τις σημαντικότερες φωνές της νεότερης γενιάς του Λαϊκού τραγουδιού, με μία «γεμάτη» μουσική διαδρομή και με τραγούδια που αγαπήθηκαν με τρόπο διαχρονικό. Μια γνήσια λαϊκή  φωνή που  ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές του  ερμηνείες, με μια σημαντική καριέρα και μια μεγάλη προσωπική δισκογραφία στο χώρο της έντεχνης λαϊκής μουσικής

Στις επιλεγμένες εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα, αφήνει το καλλιτεχνικό του αποτύπωμα και υπόσχεται σε αυτές τις μουσικές συναντήσεις με το κοινό του, έχοντας σύμμαχο   τις πιο  γνωστές ερμηνευτικές του στιγμές, να μας κάνει να ταξιδέψουμε  σε έρωτες, φιλίες, τόπους και συναισθήματα…

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος γνήσιος εκπρόσωπος της μεγάλης λαϊκής σχολής του λαϊκού μας τραγουδιού ξεχώρισε έως σήμερα για τις συνεργασίες του με σημαντικούς συνθέτες όπως ο Βαγγέλης Κορακάκης, ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Άκης Πάνου, ο Παντελής Θαλασσινός και άλλοι. Σημαντική στιγμή στην καριέρα του η εμφάνιση του στο Καλλιμάρμαρο με το έργο του Παναγή Μπαρμπατη «Ωδή στον Μίκη Θεοδωράκη», μία συνεργασία που συνεχίζεται μέχρι και τώρα.

Αυτόν τον χειμώνα συναντάμε τον Γεράσιμο Ανδρεάτο στη Μουσική Σκηνή  Petrogazi  ,  μαζί με τους Χρήστο Παπαδόπουλο, Πάυλο Χαικάλη , Τάνια Τρύπη , Γρηγόρη Μπιθικώτση και Θάνο Κοντογιώργη μας μεταφέρουν με επιτυχία σε μια άλλη εποχή μέσα από τραγούδια που αγαπήσαμε και άφησαν το δικό τους μουσικό στίγμα μέσω της  μουσικό θεατρικής παράστασης  «Το Μπαράκι του Μάριου».

Το νέο του τραγούδι «Άσ’ το Να Πάει»  σε μουσική Χρήστου Παπαδόπουλου και στίχους Κωσταντίνου Στρατή μόλις κυκλοφόρησε  από το Ogdoo  music group, σημειώνοντας ήδη μεγάλη επιτυχία και είναι ο προπομπός της νέας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Αλλαγή εποχής». Το τραγούδι αυτό είναι μία ιδιαίτερη λαϊκή μπαλάντα που ο Γεράσιμος Ανδρεάτος απογειώνει με την ρωμαλέα και εκφραστική ερμηνεία του!

Τριάντα χρόνια  τώρα, ο αγαπημένος ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών δεν σταματά να μας εκπλήσσει γιατί…Όσο η Ελλάδα ονειρεύεται θα σιγοτραγουδά τραγούδια μαζί με την φωνή του Γεράσιμου!

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 12€
Πόρτα: 14€

Προπώληση - Κρατήσεις τηλεφωνικά στο 2231051075