Με επιτυχία η παράσταση στη Λαμία της θεατρικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 21:04 Με επιτυχία η παράσταση στη Λαμία της θεατρικής ομάδας της ΕΛ.ΑΣ.

Θερμό χειροκρότημα για την «Κόμισσα της Φάμπρικας» - Στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού της Λαμίας, απέσπασε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, η θεατρική παράσταση «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ», που παρουσίασε η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Μεταξύ των θεατών ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο οποίος μίλησε με ιδιαίτερα θερμά λόγια για την προσπάθεια των συντελεστών και εν γένει τον κοινωνικό ρόλο της Ελληνικής Αστυνομίας

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθηναν επίσης ο Δήμαρχος Λαμιέων, Νικόλαος Σταυρογιάννης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης Φθιώτιδας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΙΡΑ), Μάνος Χάψας.

Παρέστησαν, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιαίων, Βίβιαν Αργύρη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Φθιώτιδας, Ανθυπαστυνόμος Νικόλαος Τριανταφύλλης, Αξιωματικοί και αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας και πλήθος κόσμου.

«Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ» είναι ηθογραφία της δεκαετίας του ‘60 του Κώστα Πρετεντέρη, η οποία παρουσιάζεται από τα τέλη του 2018 από τη θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με ιδιαίτερη επιτυχία.

Η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκροτήθηκε το 1999, αποτελείται από αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους του Σώματος και έχει λάβει διακρίσεις σε ερασιτεχνικά φεστιβάλ, έχοντας αποσπάσει πρώτα βραβεία και επαίνους.

Υπενθυμίζεται ότι «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ» έχουν παρουσιαστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Λέρο, Σάμο,  Άρτα, Πάτρα και στους Δήμους Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και Πεύκης ενώ ακολουθούν παραστάσεις την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019 στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων και την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας Δήμου Βόλου.

Σημειώνεται ότι, η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση