Πέμπτη: Παρουσίαση βιβλίου για τις Πολεμικές Επανορθώσεις στη Λιβαδειά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 07:14 Πέμπτη: Παρουσίαση βιβλίου για τις Πολεμικές Επανορθώσεις στη Λιβαδειά

Στις 6:30 το απόγευμα στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας (οδός Φίλωνος 35-39, Λιβαδειά).

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, στις 6:30 το απόγευμα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στη Λιβαδειά δύο επιφανείς γερμανούς φιλέλληνες ιστορικούς-ερευνητές.

Πρόκειται για τον Karl Heinz Roth, συνιδρυτή, το 1986, του Ιδρύματος Κοινωνικής Ιστορίας του 20ου αιώνα και τον Christophe Ulrich Scminck-Gustavus, ομότιμο Καθηγητή Ιστορίας του Δικαίου του Πανεπιστημίου της Βρέμης. Θα μας παρουσιάσουν την ελληνική μετάφραση του πονήματος του KH Roth με τίτλο «Η οφειλή των επανορθώσεων: Υποθήκες της γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Σε μια περίοδο, όπου τα μηνύματα κυκλοφορούν συγκεχυμένα και οι νεώτερες γενιές έχουν απόλυτη ανάγκη ενημέρωσης και επιμόρφωσης προκειμένου να κατέχουν την αλήθεια γύρω από τις ολοκληρωτικές θεωρίες, το θέμα που πραγματεύεται το βιβλίο αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για περισσότερη πληροφόρηση, ευαισθητοποιώντας και ενημερώνοντας τους νέους.

Κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης είναι ευπρόσδεκτος στην παρουσίαση αυτή

Για να ακούσουμε, να μάθουμε, να συζητήσουμε

Στον ακόλουθο σύνδεσμο, υπάρχουν όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με το βιβλίο που παρουσιάζεται στη Λιβαδειά https://www.ksk.gr/roth/


 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση