Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τελευταία παράσταση απόψε «Όλοι οι καλοί χωράνε» - Μην τη χάσετε!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 15:49 Τελευταία παράσταση απόψε «Όλοι οι καλοί χωράνε» - Μην τη χάσετε!

«Όλοι οι καλοί χωράνε» είναι ο τίτλος του έργου που ανεβάζουν οι «Σκηνοβάτες» στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας και το Σάββατο περίπου κατάφεραν να… χωρέσουν όλοι, μιας και δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από το Λαμιώτικο κοινό που έσπευσε να επιβραβεύσει τη σημαντική δουλειά της ερασιτεχνικής σκηνής!

Στη δεύτερη μέρα παράστασης ο κόσμος γέμισε το Δημοτικό Θέατρο με ορισμένους μάλιστα να το παρακολουθούν όρθιοι, ενώ κάποιοι έκλεισαν το εισιτήριο τους για την αποψινή τελευταία παράσταση (έναρξη 21:00’)!

Σας είχαμε πει ότι θα γελάσετε αβίαστα και αυτό το διαπίστωσαν όσοι εξασφάλισαν θέση στο Θέατρο και απόλαυσαν τη σκηνοθετική δουλειά του Σωτήρη Τσιρώνη με τους εκπληκτικούς, Σωτήρη Μάγκα (Ντίμη), Κατερίνα Μπλούνα (Λολότα), Σωτήρη Δημητρόπουλο (Άρη), Τάκη Μάγκα (Φίλιππο), Φρόσω Σαξώνη (Παγώνα), Ιουλία Γαλάνη (Λίντα), Δημήτρη Νημά (Χαρίλαο), Ξένια Ελευθεριάδου (Σκέλα) και την Ιωάννα Bousso Diop (Λίζα).

Το «Όλοι οι καλοί χωράνε» είναι μια κωμωδία παρεξηγήσεων των Ray Cooney & John Chapman (σε διασκευή των Κατερίνα Κλωνάρη, Μαρία Τσαπαδίκου και Αντώνη Παπάζογλου), που διαδραματίζεται σε ένα διαμέρισμα όπου επρόκειτο να λείψουν οι ιδιοκτήτες του (ο άνδρας εκδότης παιδικών βιβλίων) προκειμένου να πάνε σε ένα βαρετό δείπνο. Το διαμέρισμα επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν ως ερωτική φωλίτσα, τόσο ο άνδρας – συνέταιρος του ιδιοκτήτη, όσο και η γυναίκα του συνεταίρου του. Τα ίδια σχέδια όμως έχει και η άτακτη υπηρέτριά τους μαζί με τον διακοσμητή («με είπε μπογιατζή») Ντίμη που έχει «κατασκηνώσει» για τρεις μήνες στο διαμέρισμα υποτίθεται για να το διακοσμήσει. Προσθέστε στο παραπάνω μίγμα και μια γεροντοκόρη, επιτυχημένη συγγραφέα παιδικών ιστοριών, που πρέπει να την πείσουν να υπογράψει ένα γενναίο συμβόλαιο και θα χάσετε κάθε έλεγχο…

«Όλοι οι καλοί χωράνε» από τους Σκηνοβάτες, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου.

Η είσοδος είναι 5 € με μέρος των εσόδων να δίνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσιρώνης

Βοηθός Σκηνοθέτη: Φρόσω Σαξώνη

Φώτα - Ήχος: Αλέξης Τριανταφύλλου

Σκηνικά: Γιώργος Παππής

Μακιγιάζ: Μαρία Μπούκου

Κομμώσεις: Ιωάννα Bousso Diop

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ιουλία Γαλάνη

Κάμερα: Νίκος Στεφανής

Αφίσα-Πρόγραμμα-Φωτογραφίες: PLUS Design