Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Γυμνάσιο Σπερχειάδας στηρίζει το έργο της Actionaid με ένα ιδιαίτερο bazaar!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 10:17 Το Γυμνάσιο Σπερχειάδας στηρίζει το έργο της Actionaid με ένα ιδιαίτερο bazaar!

Την Πέμπτη 18/4 και την Παρασκευή 19/4, από 9:00 έως 13:00, στο Γυμνάσιο Σπερχειάδας.

Ένα ιδιαίτερο Πασχαλινό bazaar, για έναν πολύ σημαντικό σκοπό, θα πραγματοποιηθεί στο Γυμνάσιο της Σπερχειάδας τις επόμενες δύο ημέρες.

Μαθητές και καθηγητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αφιερώνοντας τον ελεύθερό τους χρόνο, για να φτιάξουν με πολύ αγάπη και μεράκι όλες τις δημιουργίες.

Όλα ξεκίνησαν μερικά χρόνια πριν, το 2006, όταν οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του Γυμνασίου Σπερχειάδας πήραν την απόφαση να συμμετέχουν ενεργά στο πρόγραμμα αναδοχής παιδιού της Actionaid και να βάλουν έτσι το δικό τους λιθαράκι σε αυτόν τον τόσο σημαντικό και ιερό σκοπό.

Κάπως έτσι λοιπόν υιοθέτησαν την μικρή τότε Hofia, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο ολόκληρη την κοινότητα Νιουάλα στην Τανζανία, στην οποία και κατοικεί.

Δεκατρία χρόνια μετά συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια και γι' αυτό διοργανώνεται ένα ιδιαίτερο Bazaar με χειροποίητες δημιουργίες των μαθητών όλων των τάξεων και τη βοήθεια και καθοδήγηση των καθηγητών τους.

Ευχόμαστε αυτή η προσπάθεια να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους μαθητές.

Σας περιμένουμε όλους!!!