Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Απόψε το μεγάλο γλέντι του Συλλόγου Κρητικών!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Μαΐου 2019 11:02 Λαμία: Απόψε το μεγάλο γλέντι του Συλλόγου Κρητικών!

Σήμερα Σάββατο, στις 9:00' το βράδυ, στο κτήμα "Πασιάκου".

Μέσα στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου υπάρχει μια όαση πολιτισμού και ξεφαντώματος. Είναι το γνωστό ετήσιο μεγάλο γλέντι του Συλλόγου Κρητικών Φθιώτιδος.

Είναι γνωστό ότι οι Κρητικοί είναι "μετρ" τόσο στην φιλοξενία όσο και στο ξεφάντωμα και κάθε χρόνο αν ο ήλιος δε βγει ψηλά δεν σταματάνε να χορεύουν και να τραγουδούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, σκαρφαλωμένοι επάνω στους μουσικούς που παίζουν ασταμάτητα.

Πάθος, ένταση, ρυθμός, τσικουδιά, χορός, φαγητό, όλα στον υπερθετικό βαθμό, είναι τα χαρακτηριστικά του γλεντιού αλλά και της κουλτούρας τους.

Σήμερα Σάββατο, 11 Μαΐου, ο Σύλλογος Κρητικών Φθιώτιδος έχει αναθέσει την διασκέδαση αυτών που θα βρεθούν στην αίθουσα του «Πασιάκου» στο συγκρότημα των Γιώργη Φασουλά και Κώστα Καλλέργη, που θα ταξιδέψει από τα Ανώγεια γι’ αυτό τον σκοπό.

Οι χορευτές του συλλόγου (πάνω από 50 άτομα όλων των ηλικιών) θα βρεθούν στην πίστα σε μια επίδειξη τέχνης, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα και θα δώσουν το σήμα της έναρξης του γλεντιού σηκώνοντας όλο τον κόσμο όρθιο.

Θα ακολουθήσει φαγητό, με το παραδοσιακό γαμοπίλαφο να βρίσκεται στην κορυφή των εδεσμάτων, ενώ το κρασί και η τσικουδιά θα ρέουν άφθονα στα τραπέζια και η πλούσια λαχειοφόρος που έχουν ετοιμάσει υπόσχεται πολλά…

Η τιμή της πρόσκλησης ανέρχεται στα 17€ και στα 12€ για παιδιά και φοιτητές.

Προπώληση προσκλήσεων και πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6974318839.

Αν δεν έχετε κλείσει ακόμα τραπέζι, κάντε το άμεσα!