Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ο Βασίλης Μαστρογιάννης παρουσιάζει το βιβλίο του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 08:10 Λαμία: Ο Βασίλης Μαστρογιάννης παρουσιάζει το βιβλίο του

Με τίτλο: "Δημοτική Αστυνόμευση", στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας.

Το Σάββατο 18 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας ο Βασίλης Μαστρογιάννης, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Στερεά Υπεροχής» του Δημήτρη Αναγνωστάκη, θα παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο: "Δημοτική Αστυνόμευση".

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Βιογραφικό Βασίλη Μαστρογιάννη:

Ο Βασίλης Μαστρογιάννης γεννήθηκε στο Κουμαρίτσι Φθιώτιδας και διέμενε διαδοχικά μέχρι την ενηλικίωσή του σε Γοργοπόταμο, Λαμία και Ν. Κρίκελλο. Σήμερα ζει στην Αθήνα.

Υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία σε διάφορες περιοχές της Επικράτειας και στην Αθήνα και διετέλεσε Διευθυντής του Π. Γ. του Αν. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.

Είναι Πτυχιούχος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου.

Κατέχει Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό Δίπλωμα στο Δημόσιο και σήμερα διδάσκει στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και στην Αστυνομική Ακαδημία.

Τα τελευταία τρία χρόνια είναι υπεύθυνος του Συντονιστικού Κέντρου για την Εποπτεία της Αγοράς και την Αντιμετώπιση Παραεμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Πρόσφατα συμμετείχε στην Επιστημονική "Επιτροπή Πανούση" για την Ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς.

Έχει γράψει επιστημονικά άρθρα σε Ελληνικά περιοδικά, όπως την "Επιθεώρηση Δημοσίου Δικαίου" και τον "Συνήγορο" , σχετικά με την Τοπική Αστυνόμευση (μαζί με τον Καθηγητή Γιάννη Πανούση), τις Μεταρρυθμίσεις στη Δημόσια Διοίκηση, το Παραεμπόριο κ.α.

Είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Παπαθωμά και έχουν μία κόρη τη Βάλια.