Λαμία: Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή διεξήχθη η 5η γιορτή σκακιού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 11:15 Λαμία: Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή διεξήχθη η 5η γιορτή σκακιού

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή μαθητών από όλα τα σχολεία της Λαμίας και όχι μόνο, διεξήχθη η "5η γιορτή σκακιού" που συνδιοργάνωσε το ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας, με το Δήμο Λαμιέων και την Σκακιστική Ακαδημία Λαμίας, την Κυριακή 20 Οκτώβρη στο 12ο δημοτικό σχολείο Λαμίας.

Μικροί και μεγάλοι έπαιξαν σκάκι, πινγκ - πόνγκ, συμμετείχαν στο κινηματογραφικό εργαστήρι, στα θεατρικά και τα μουσικά παιχνίδια, στη μουσικοκινητική, στις κατασκευές, στους γρίφους, στην αφήγηση του παραμυθιού και σε πολλά ακόμη εργαστήρια, που υποστηρίχτηκαν από εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.

Η μεγάλη ομάδα των εθελοντών εκπαιδευτικών, ένωσε τις δυνάμεις της με τις εθελοντικές σκακιστικές ομάδες της Λαμίας και πρόσφεραν στα παιδιά αξέχαστες στιγμές δημιουργικού παιχνιδιού.

Ευχαριστούμε τον Οργανωτικό Συντονιστή του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας Δρ. Χρίστο Β. Μαρκαντώνη και όλους τους εκπαιδευτικούς, καθώς και τον Αντιδήμαρχο και αθλητή του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας κ. Παναγιώτη Στασινό για τη στήριξη στη διοργάνωση.

Ιδιαίτερα όμως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους ακούραστους εθελοντές εκπαιδευτικούς, Ευφροσύνη Σπυροπούλου, Σοφία Τσαγανού, Σταυρούλα Κολοκυθά, Λίνα Δαμαστιώτη, Ήβη Κατσούνη, Χρύσα Μάστορα, Ηλιάνα Ζιώγα, Ελένη Παπαθανασίου, Γιώργο Σταυρόπουλο και Αθανασιά Αθανάσιο, που πάντα στο πλευρό των μαθητών αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι "ένας δάσκαλος, ένα παιδί, ένα μολύβι και ένα χαρτί, μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο".

Συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς  που συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή γιορτή!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση