Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιδρύθηκε το Τμήμα AHEPA Λαμίας - HJ42: «Θερμοπύλες»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 08:12 Ιδρύθηκε το Τμήμα AHEPA Λαμίας - HJ42: «Θερμοπύλες»

Παρουσία του Κυβερνήτη AHEPA Ελλάδος Ευσταθίου Κεφαλίδη, του Αντικυβερνήτη Κώστα Βαρσάμη μελών του ΔΣ και μελών της Οργάνωσης στην Ευρώπη, ιδρύθηκε το νέο Τμήμα της AHEPA στη Λαμία, με το διακριτικό όνομα «Θερμοπύλες».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη, του Δήμου Λαμιέων «Αλέκος Κοντόπουλος».

Υπερήφανος Ιδρυτικός Πρόεδρος της AHEPA HJ42: «Θερμοπύλες», ο γνωστός Καρδιολόγος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού, Φιλοσοφικού και Επιστημονικού Ομίλου «300», Παναγιώτης Ιακωβής.

«Υπερήφανος για τα σπουδαία Μέλη του Τμήματός μας στη Λαμία.

Διαισθανόμενος την ευθύνη και την τιμή που μου έκανε το σύνολο της Ηγεσίας της AHEPA HELLAS, για τον Ελληνισμό και την αγαπημένη μου Λαμία.

Και όλα αυτά υπό τη σκέπη της εκκλησιαστικής, πνευματικής, πολιτικής, στρατιωτικής, ηγεσίας του Τόπου μας και της πνευματικής πρωτοπορίας της Λαμίας μας», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Ιακωβή.

Σκοπός και της AHEPA HJ42: «Θερμοπύλες», όπως και όλης της Οργάνωσης είναι η ανάδειξη των ιδανικών του Ελληνισμού με έμφαση στην εκπαίδευση, τη φιλανθρωπία, την κοινωνική υπευθυνότητα, αλλά και την ατομική και οικογενειακή αριστεία.

Με την ευκαιρία της ιδρύσεως του νέου Τμήματος της AHEPA στη Λαμία, HJ42 - «Θερμοπύλες», ο γνωστός Καθηγητής Γεωπολιτικής του ΕΚΠΑ, Ιωάννης Μάζης, ανέπτυξε το θέμα «Αλλαγές στη Διεθνή Ανακατανομή Ισχύος στο Ευρωατλαντικό Σύμπλοκο και η πολιτική θέσις του Ελλαδοκυπριακού Ελληνισμού».

Πριν την ορκωμοσία του νέου τμήματος της Λαμίας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Άγαλμα του Λεωνίδα που είναι Δωρεά της ΑΗΕΡΑ, του Κυβερνήτη της ΑΗΕΡΑ ΕΛΛΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 25 Ευστάθιου Κεφαλίδη του Αντικυβερνήτη Κώστα Βαρσάμη και του Ταμία Παναγιώτη Ριζόπουλου.

Δείτε φωτογραφίες: