Η ομάδα του Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών ταξίδεψε στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 07:47 Η ομάδα του Ελληνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών ταξίδεψε στη Λαμία

Ενδιαφέρουσα ημερίδα στο νεοκλασικό κτίριο της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας…

Το Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών διοργάνωσε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στην Λαμία υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Φθιώτιδας) και του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, την ημερίδα: «Αλήθεια… ξέρεις;», προσεγγίζοντας ένα ευαίσθητο θέμα που ταλαιπωρεί στην εποχή μας μικρές και μεγάλες ηλικίες

Η Πρόεδρος του Κέντρου Δρ. Μαρία Τσιάκα και η ομάδα της, ταξίδεψαν στη Λαμία, για να μας ενημερώσουν σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές. Μια ασθένεια που όπως αποκάλυψαν, ταλανίζει το 7-8% του ελληνικού πληθυσμού.

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης άνθρωποι που βίωσαν το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά και οι ψυχολόγοι Αγγελική Ζορμπαλά και Κώστας Μπλέτσας, καθώς και η διαιτολόγος Αλεξία Κατσαρού.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ Συμεών, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ηλίας Κυρμανίδης, ο Δήμαρχος Λαμιέων Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός και ο Πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας Χρήστος – Δημήτριος Γεωργίου. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Οικονόμου, ο Αναπληρωτής Δημάρχου Θανάσης Ντούζγος, η Αντιδήμαρχος Αμαλία Ποντίκα και ο Αναπληρωτής Διοικητής του ΓΝ Λαμίας Ανδρέας Κολοκυθάς.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση