Άναμμα Δέντρου από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων 14ου - 20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 09:31 Άναμμα Δέντρου από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων 14ου - 20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων των 14ου και 20ου Δημοτικών σχολείων Λαμίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, η ετήσια Χριστουγεννιάτικη γιορτή και το «Άναμμα Δέντρου» για γονείς και μαθητές, την διοργάνωση της οποίας ανέλαβαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών των δύο σχολείων.

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από τη μαθητική χορωδία, όπου τα μέλη της με παραδοσιακά κάλαντα και μελωδίες ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους στο κλίμα των άγιων ημερών, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε το στόλισμα του δέντρου από τα παιδιά, όπου το κάθε ένα διακόσμησε το δέντρο του σχολείου με το δικό του καλύτερο στολίδι.

Μετά τη φωταγώγηση του δέντρου οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να συμμετάσχουν σε μουσικο-κινητικά παιχνίδια, face painting και ομαδικές δραστηριότητες από ομάδα επαγγελματιών ανιματέρ, ενώ παράλληλα χόρεψαν και ξεφάντωσαν με ένα δυνατό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Επιπλέον μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν σπιτικά γλυκίσματα, κέικ, παραδοσιακά εδέσματα, πίτες και σνακ φτιαγμένα από τις ίδιες τις μητέρες και γιαγιάδες των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης λειτούργησε και Χριστουγεννιάτικο bazaar με μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα στολίδια, σπιτικά γλυκίσματα, λικέρ, διακοσμητικά και είδη δώρων, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν Χριστουγεννιάτικες αγορές σε πολύ προσιτές τιμές.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Αγ. Βασίλης, όπου παίζοντας και μοιράζοντας δώρα σκόρπισε χαμόγελα σε όλα τα παιδιά.

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων 14ου - 20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας ευχαριστούν θερμά: Τον Δ/ντή του 14ου Δημοτικού Σχολείου κ. Κύρκο Νικόλαο που ανέλαβε το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, τον μουσικό κ. Μαυρομάτη Γεώργιο για την οργάνωση και παρουσίαση της σχολικής χορωδίας, την Δ/ντρια του 20ου Δημοτικού Σχολείου κ. Σίμου Αικατερίνη και τους δασκάλους για την συνεργασία και την συμμετοχή τους τον κ. Μέντζο Παντελή για τη δωρεάν διάθεση εμφιαλωμένων νερών, καθώς και όλους τους γονείς και μαθητές που τίμησαν με την παρουσία τους και την προσφορά τους την σχολική γιορτή.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη γιορτή:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση