Η Φιλαρμονική Λαμίας πήγε… Δικαστικό Μέγαρο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 08:45 Η Φιλαρμονική Λαμίας πήγε… Δικαστικό Μέγαρο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Μια ξεχωριστή συναυλία από το Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας και το Δήμο Λαμιέων..

Μια τελείως διαφορετική εικόνα παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής (20/12) το Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας και του Δήμου Λαμιέων.

Ο χώρος πολύ όμορφα στολισμένος και πλημμυρισμένος από κόσμο, χαρούμενο όμως κόσμο για την συναυλία της Δημοτική Φιλαρμονικής.

Υπό την καθοδήγηση του μαέστρου μας Δημήτρη Μαντά και με φωνητικά του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Αργυρίου, παρουσιάστηκε ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα παρουσία πολλών ανθρώπων της Δικαιοσύνης και του πνεύματος.

Ήταν μια πολύ όμορφη ιδέα, που τίμησαν με την παρουσία τους εκτός των ανθρώπων του ΔΣΛ (Πρόεδρος, ΔΣ και μέλη)  και του Δήμου Λαμιέων (Δήμαρχος, Πρόεδρος ΔΣ και σύμβουλοι), ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο ΓΕΠΑΔ Στερεάς Υποστράτηγος Γιώργος Κανέλλος, ο Διοικητής των ΠΥ Στερεάς Αρχιπύραρχος Βαγγέλης Παλιός, ο Διευθυντής της ΔΑ Φθιώτιδας Α/Δ Δημήτρης Φούρλας, ο Διοικητής της Άμεσης Δράσης Α/Υ Γιώργος Μπράνης, εκπρόσωπος του Φρούραρχου Λαμίας, ο Πανοσιολογιότατος Πρωτοσύγκελος της ΙΜ Φθιώτιδας Αρχιμανδρίτης π. Άγγελος Ανθόπουλος  και πολλοί άλλοι.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά που φιλοξένησε το Δικαστικό Μέγαρο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση