Αποκριάτικη εκδήλωση 14ου - 20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 10:10 Αποκριάτικη εκδήλωση 14ου - 20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 14ου και 20ου Δημοτικών σχολείων Λαμίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23/02/20, μια εξαιρετικά επιτυχημένη Αποκριάτικη εκδήλωση, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των δύο σχολείων.

Οι μικροί μας φίλοι ξεφάντωσαν για αρκετές ώρες με ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, χορεύοντας σε αποκριάτικους ρυθμούς, ενώ είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με τα εξαιρετικά παιχνίδια και το face painting της ομάδας των ανιματέρ που βρίσκονταν για τον λόγο αυτό στον χώρο της εκδήλωσης.

Παράλληλα λειτουργούσε και χώρος κατασκευής αποκριάτικων μασκών από τα ίδια τα παιδιά, με υλικά που τους παρείχαν οι Σύλλογοι. Από το "μενού" της γιορτής δεν θα μπορούσε να λείπει και το παραδοσιακό γαϊτανάκι στο οποίο οι μαθητές συμμετείχαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Επιπλέον οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα γευστικά σνακ, κέικ, πίτσες, γλυκίσματα, αναψυκτικά κ.λ.π. που είχαν προετοιμάσει και προσέφεραν μητέρες-μέλη των Συλλόγων.\

Η εκδήλωση έκλεισε με τον διαγωνισμό της "Πιο πρωτότυπης Αποκριάτικης στολής", όπου οι δυο νικητές βραβεύτηκαν με δώρα προσφορά των δυο Συλλόγων .

Τα μέλη των Δ.Σ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου και 20ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, ευχαριστούν θερμά τον Δ/ντη του 14ου Δημοτικού σχολείου κ. Κύρκο Νικόλαο για την επιμέλεια του μουσικοχορευτικού προγράμματος, την Δ/ντρια του 20ου Δημοτικού σχολείου κ. Σίμου Αικατερίνη για τη συνεργασία και την παρουσία της στην γιορτή, την κ. Κουτσοβούλου Αναστασία Γυμνάστρια των δύο σχολείων για την επιμέλεια του χορευτικού προγράμματος - γαϊτανάκι, τους γονείς που προσέφεραν εδέσματα για την ενίσχυση του μπουφέ, καθώς και όλους τους μαθητές που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση