Ολοκληρώθηκε το «Κυνήγι του Χαμένου Βασιλιά» από τον Σκακιστικό Όμιλου Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015 12:46 Ολοκληρώθηκε το «Κυνήγι του Χαμένου Βασιλιά» από τον Σκακιστικό Όμιλου Λαμίας
Την Κυριακή 14/6/2015 διεξήχθη στην αίθουσα του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας  - Μακροπούλου 93, στην Λαμία η 4η  και τελευταία φάση των Σκακιστικών συναντήσεων, το  «Κυνήγι του Χαμένου Βασιλιά» για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Λαμίας , μια πρωτοβουλία της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας, σε συνεργασία με την Σκακιστική Νεανική Ομάδα Λαμίας και την Σκακιστική Ακαδημία  Λαμίας . Οι μαθητές  παίζοντας σκάκι ψυχαγωγήθηκαν και γνώρισαν καινούργιους φίλους.
 
Την ερχόμενη Πέμπτη 18/6/2015 και ώρα 6μμ στην αίθουσα του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας , ξεκινάει το εσωτερικό πρωτάθλημα των αθλητών του ομίλου κάτω των 16 ετών με χρόνο σκέψης 60’ + 30’’ ανά κίνηση και την Παρασκευή 19/6/2015 την ίδια ώρα το ΟΠΕΝ ατομικό πρωτάθλημα  ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ» για αθλητές και αθλήτριες με χρόνο σκέψης 90’ + 30’’ ανά κίνηση , 7 αγώνων και με ελβετικό σύστημα κληρώσεων.
 
Στις 25/6/2015 ξεκινά ΟΠΕΝ ατομικό πρωτάθλημα σκακιού για όλες τις ηλικίες και επίπεδα ,με δικαίωμα συμμετοχής όσους αγαπούν το σκάκι στο ξενοδοχείο   «ΑΙΟΛΙΔΕΣ»  στα  Καλύβια Πεζούλας της Λίμνης Πλαστήρα του Ν. Καρδίτσας - http://www.aiolides.gr σε δύο ομίλους,  με Ελβετικό σύστημα  6 γύρων, με χρόνο σκέψης 75΄  και επιπλέον 30΄΄ για κάθε κίνηση και με αξιολόγηση από την  Ε.Σ.Σ.Κ.Ε. Τους αγώνες θα συμπληρώσουν  παράλληλες  εκδηλώσεις,  ιππασίας , τοξοβολίας, υδροποδήλατο  θαλάσσης, πεζοπορίες.
 
Πληροφορίες κ. Γιώτα Βαϊοπούλου   τηλ : 6977419923 και στην δ/νση:  www.esske.net     
 
Υπενθυμίζουμε στους αντιπροσώπους των σκακιστικών σωματείων ότι η γενική συνέλευση της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας θα διεξαχθεί το Σάββατο 27/6/2015 στην αίθουσα των αγώνων του τουρνουά της Λ. Πλαστήρα.
 
Το σκακιστικό καλοκαίρι θα ολοκληρωθεί με την συμμετοχή των σκακιστών μας στο 5ο   ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ από  2 έως  6 Σεπτεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο «COUNTRY CLUB» στο Μικρό Χωριό της Ευρυτανίας.
Καλό καλοκαίρι σε όλους.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση