Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Με Δημήτρη Ζερβουδάκη και μια μαγευτική βραδιά ξεκίνησε το 14ο Φεστιβάλ Οίτης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 15:42 Λαμία: Με Δημήτρη Ζερβουδάκη και μια μαγευτική βραδιά ξεκίνησε το 14ο Φεστιβάλ Οίτης

Μετά από lockdown, μέτρα προστασίας και αναβολές λόγω καιρού, άνοιξε χθες - επιτέλους - τις πόρτες του το 14ο Φεστιβάλ Οίτης, σε έναν από τους πιο “δροσερούς” και περίεργους Ιούλιους των τελευταίων χρόνων.

Τηρώντας τις αποστάσεις, τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας, ο κόσμος έφτανε στη “Χώρα” με τη γλυκιά προσμονή της πρώτης του για φέτος συναυλίας και επαφής με τις αγαπημένες του μουσικές.

Ο καλλιτέχνης που θα άνοιγε το φετινό φεστιβάλ έμελλε τελικά να είναι ο Δημήτρης Ζερβουδάκης. Ένας από τους πιο παλιούς του γνώριμους, πιστός φίλος του φεστιβάλ και πολύ αγαπημένος του κοινού!

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης επέλεξε το φεστιβάλ Οίτης για να ξεκινήσει τη φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία κι έτσι ανέβηκε στη σκηνή, μαζί με τους εξαιρετικούς μουσικούς του, με την αγωνία του καλλιτέχνη που έχει ανάγκη να επικοινωνήσει το έργο του και του έλειψε η επαφή με το κοινό του. Κι ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα… Μας χάρισε μια συναυλία που ξεκίνησε δυναμικά και συνέχισε γεμίζοντας μας ζεστασιά κι αυτή την οικειότητα που πάντα αισθάνεται κανείς στα live του.

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης αποδείχτηκε ο ιδανικός καλλιτέχνης για να ανοίξει το φετινό συναυλιακό μας καλοκαίρι, να μας γεμίσει με όμορφες εικόνες και κυρίως ελπίδα… Πώς όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε, γιατί είναι τόσο ισχυροί οι δεσμοί και οι κώδικες επικοινωνίας που έχουμε αναπτύξει αυτά τα χρόνια που χωρίς να χρειαστεί να λέμε πολλά, χωρίς να μιλάμε καν “εμείς συνεννοηθήκαμε τώρα”, όπως είπε κι ο ίδιος χαρακτηριστικά!