Η παιδική σκηνή του Γιαννή Χριστόπουλου έρχεται στη Λαμία με τον "Τζίτζικα και τον Μέρμηγκα"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 08:12 Η παιδική σκηνή του Γιαννή Χριστόπουλου έρχεται στη Λαμία με τον "Τζίτζικα και τον Μέρμηγκα"

Ένας από τους πιο γνωστούς μύθους του Αισώπου, "Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας", ανεβαίνει σε διασκευή Μπάμπη Κλαλιώτη από την Παιδική σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου για την καλοκαιρινή σεζόν 2020.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου
Ώρα παράστασης : 8:00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 7 €
Ταμείο: 9 €

Σημείο Προπώλησης: Βιβλιοπωλείο “Μπέτσης”.

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

Τηλ. Επικοινωνίας: 697 3056635

Η παιδική σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου, πιστή στο ραντεβού της με τους μικρούς μας φίλους εδώ και 15 συνεχή χρόνια, αποφάσισε να ζωντανέψει επί σκηνής αυτό το σπουδαίο διδακτικό μύθο, γιατί μέσα από τους "Μύθους του Αισώπου" και τις λίγες αράδες που σώζονται ακόμα και σήμερα, βρίσκεται συγκεντρωμένη όλη η σοφία του λαού μας!

Ο Τζίτζικας  ο κλασικός τεμπέλης και  ο εργατικός  Μέρμηγκας θα μάθουν στην παρέα τους που αποτελείται από την πονηρή Αλεπού, το πεινασμένο Γουρουνάκι, τη φωνακλού Καρακάξα, τον ήσυχο Γαϊδαράκο, τον Βασιλιά των Ζώων Λιοντάρι, τον πάντα πιστό Σκύλο, τον χορευταρά Τσαλαπετινό, πως να αναπτύξουν την οικολογική τους συνείδηση για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στο ζωικό τους βασίλειο.

Φυσικά όλα αυτά θα τα παρακολουθήσουμε μέσα από πολύ γέλιο, μουσική, χορό και τραγούδι. Μια μουσική παράσταση για μικρούς αλλά και για μεγάλους..

Τις σκηνοθετικές οδηγίες στην παράσταση έδωσε ο Μπάμπης Κλαλιώτης.

Η ενδυματολόγος Μάγδα Καλορίτη ανέλαβε να μεταμορφώσει τους ηθοποιούς μας.  Την παράσταση χορογράφησε ο Μάριος Μέλσονας Ψαρόπουλος. Τη μουσική το Studio Music.

Στην παράσταση παίζουν επαγγελματίες ηθοποιοί.

Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να απολαύσετε αυτή τη διαχρονική παράσταση, με άφθονο γέλιο!!!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση