Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Gravures και Χάρτες των Θερμοπυλών" στον πολυχώρο της "Genesis art eco synergy" (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 13:14 "Gravures και Χάρτες των Θερμοπυλών" στον πολυχώρο της "Genesis art eco synergy" (ΦΩΤΟ)

Η εταιρεία "Genesis art-eco synergy" που δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα των σύγχρονων ανθρώπινων ενδιαφερόντων, όπως πολιτισμός-τέχνη, οικολογία, περιβάλλον, έχει τη χαρά να ενημερώσει το κοινό για τη λειτουργία της έκθεσης που εγκαινίασε με θέμα "Gravures και χάρτες Θερμοπυλών".

Η έκθεση προέκυψε από την ανάγκη να αποδοθεί φόρος τιμής στην κορυφαία αυτή ιστορική στιγμή του έθνους μας και στους αθάνατους ήρωες που ανέδειξαν τον τόπο των Θερμοπυλών ως πανανθρώπινο σύμβολο ηρωισμού, πατριωτισμού και αυτοθυσίας.

Η έκθεση αποτελείται από σαράντα έργα, χάρτες γκραβούρες που απεικονίζουν την περιοχή των Θερμοπυλών από το 1500-1900μ.Χ. και συνθέσεις της ίδιας θεματολογίας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν με μεγάλη επιτυχία και τεράστια συμμετοχή του κόσμου της πόλης και επίσημων την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 19.00 στα γραφεία της εταιρείας στην οδό Διάκου 23.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 11-18 Σεπτεμβρίου 2020 από τις 11 πμ-13.00 μμ και 19-21.00 μμ.

Τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους για την συνεργασία τους στην τήρηση των μέτρων.

Δείτε φωτογραφίες: