Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Λαμία φοράει τα γιορτινά της!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 21:08 H Λαμία φοράει τα γιορτινά της!

Ο στολισμός της πόλης φέτος είναι πιο σημαντικός από κάθε άλλη χρονιά, αφού όλοι το έχουμε ανάγκη, για να ανέβει η ψυχολογία μας.

Ο Δήμος Λαμιέων σεβόμενος απόλυτα τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε αποφάσισε να δώσει έντονες νότες χαράς όχι μόνο στην πόλη της Λαμίας, αλλά σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Εδώ και μερικές ημέρες έχουν στολιστεί κεντρικά σημεία της πόλης και συνεχίζονται οι προετοιμασίες στολισμού σε πλατείες, δρόμους και συνοικίες.

Από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί ο στολισμός και η πόλη θα μπει και επίσημα σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Ο στολισμός διαφέρει από τους στολισμούς των προηγούμενων ετών, αυτό γιατί έχει ως στόχο να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές λάμψης, ξεγνοιασιάς και να μας αναπτερώσει το ηθικό.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων εξάλλου είναι ημέρες γεμάτες με αγάπη και φως και η πόλη μας θέλουμε να ξεχειλίζει από αυτά!

Η επόμενη φωτογραφία είναι από την οδό Διάκου η οποία για πρώτη φορά φέτος θα έχει Χριστουγεννιάτικο στολισμό και πάνω από το δρόμο.

Η επόμενη φωτογραφία είναι από μια δοκιμή που άναψαν τα φώτα για λίγο στην πλατεία Ελευθερίας

Οι πληροφορίες λένε ότι το ποσό, που θα διατεθεί φέτος από το Δήμο Λαμιέων είναι μικρότερο από τις προηγούμενες χρονιές, αν και θα στολιστούν περισσότερα σημεία μέσα στο Δήμο. Ωστόσο περιμένουμε το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών των δημοτών, αφού ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τα πάντα. Ακόμα και τον τρόπο που θα γιορτάσουμε τα Χριστουγεννα σε όλον τον πλανήτη....