Η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στο Διεθνές Διαδικτυακό Χορωδιακό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 13:15 Η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στο Διεθνές Διαδικτυακό Χορωδιακό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή της χορωδίας AlBaTroS του Μουσικού Σχολείου Λαμίας στο Διεθνές Διαδικτυακό Χορωδιακό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης "11th World Choir Festival on Musical, dedicated to the Enviroment".

Τo φεστιβάλ θα προβληθεί διαδικτυακά μέσω του YouTube στις 8-9 Μαΐου 2021 και η χορωδία AlBaTroS - υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας κας Μάιρας Παπαποστόλου - εκπροσωπεί το Σχολείο και την πόλη μας με το τραγούδι "Bohemian Rapsody" των Queen.

H συμμετοχή μας θα συνοδεύεται με ένα μικρό βίντεο το οποίο θα προβάλλει χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της πόλης μας. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Λαμιέων για την παραχώρηση του βίντεο που αποτυπώνει τα ομορφότερα σημεία στης πόλης μας, καθώς και τον κ.Άκη Λούκα για την παραχώρηση του βίντεο της χορωδίας από τη βιντεοσκόπηση της τελικής συναυλίας του Μουσικού Σχολείου Λαμίας το 2018.

Συγχαρητήρια στον κ. Στράτο Τσίχλα - εμπνευστή του συγκεκριμένου φεστιβάλ, στην οργανωτική επιτροπή και σε όλες τις χορωδίες από κάθε γωνιά του κόσμου που συντέλεσαν στη διεξαγωγή του.

Το φεστιβάλ μπορείτε να το παρακολουθήσετε στους παρακάτω συνδέσμους στις 8 και 9 Μαΐου στις 8.00 μ.μ.:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση