Ξεκινούν οι νύχτες θερινού Κινηματογράφου στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2021 07:22 Ξεκινούν οι νύχτες θερινού Κινηματογράφου στη Λαμία! (φωτογραφία αρχείου)

Το Θερινό σινεμά της πόλης ξεκινάει και το φετινό καλοκαίρι.

Μπορεί οι θερμοκρασίες να ανεβαίνουν κατακόρυφα, αλλά οι νύχτες στο θερινό κινηματογράφο της πόλης μας θα είναι πιο δροσερές. Ο θερινός κινηματογράφος θα ξεκινήσει τις προβολές επιλεγμένων ταινιών για όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του φετινού καλοκαιριού.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με πληρότητα έως 75% της συνολικής χωρητικότητας, με συνεχείς απολυμάνσεις και σήμανση αποστάσεων, θα απολαύσουμε εξαιρετικές ταινίες για όλα τα γούστα από το διεθνή κινηματογράφο.

Από φέτος όμως δεν ξεχνάμε και τους μικρούς σινεφίλ.

Δύο ημέρες την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη, θα προβάλλεται ταινία animation για τα παιδιά. Κάθε Δευτέρα και Τρίτη έχουμε Family Nights, όπου και οι μικροί θεατές θα μπορούν να απολαύσουν το θερινό σινεμά.

Οι προβολές είναι μία καθ’ εκάστην, στις 21:15, εκτός από τις ημέρες όπου φιλοξενούνται θεατρικές ή άλλες εκδηλώσεις. Για αυτό παρακαλούμε τους θεατές μας να παρακολουθούν το πρόγραμμα προβολών της εβδομάδας.

Γενική είσοδος: Τρία (3) €.

Η ιδιαιτερότητα του φετινού θερινού σινεμά είναι ότι το πρόγραμμα και η διαχείρισή του καταρτίζεται και γίνεται από το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης. Παρακαλούμε όλους τους θεατές να μεριμνήσουν για την έκδοση των ηλεκτρονικών τους εισιτηρίων μέσω Viva.com.

Επισυνάπτεται πρόγραμμα προβολών για το μήνα Ιούλιο.

Καλό σινεφίλ καλοκαίρι!

Πρόγραμμα Ιουλίου:

  • 3,4,5 & 6/7: «Η Βασίλισσα της Ισπανίας»
  • 7,8,9 & 10/7: «Ο Εξαφανισμένος φάκελος»
  • 12 & 13/7: «Το Μαγικό χαλί» - παιδική ταινία
  • 14,16,17 & 18: «Ο Άνθρωπος του Νοέμβρη»
  • 20 & 21/7: «Το Μεγάλο ταξίδι της Ζαράφα» - παιδική ταινία
  • 22,23,24 & 25: «Θέλημα Θεού»
  • 26,27 & 31/7: «Ο Βασιλιάς γάιδαρος» - παιδική ταινία

Info:

ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ / ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:15 / ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 3€, Facebook: Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Τηλ: 2231033325 ήμερες και ώρες γραφείου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση