Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τον "Εξαφανισμένο Φάκελο" συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 10:19 Με τον "Εξαφανισμένο Φάκελο" συνεχίζονται οι προβολές στο Θερινό

"Ο Εξαφανισμένος Φάκελος": Προβολές στις 7,8,9 & 10/7 - Βασισμένη στο μυθιστόρημα «Une Disparition inquiétante» του Dror Mishani.

Το Θερινό Σινεμά του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης συνεχίζει με την προβολή της ταινίας «Ο Εξαφανισμένος Φάκελος» με τον Βενσάλ Κασέλ, την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 21.15 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Ντάνι, έφηβος γιος της οικογένειας Αρνό, φεύγει ένα πρωινό για το σχολείο και εξαφανίζεται. Ο Φρανσουά Βισκόντι (Vincent CΑSSEL), ένας έμπειρος μα αντικοινωνικός ντετέκτιβ της αστυνομίας, αναλαμβάνει την υπόθεση και ξεκινά τις έρευνες για τον αγνοούμενο νεαρό, όμως ταυτόχρονα μοιάζει απρόθυμος να ασχοληθεί με τον δικό του 16χρονο γιο, Ντενί, που έχει μπλεξίματα με ναρκωτικά. Ο Γιαν Μπελέλ (Romain DURIS), πρώην καθηγητής του Ντάνι, όταν μαθαίνει για την εξαφάνιση του μαθητή του, δείχνει έντονο ενδιαφέρον και προσφέρεται να συνεισφέρει στις έρευνες της αστυνομίας.

Όμως, η έρευνα για το αγνοούμενο αγόρι, θα φέρει στην επιφάνεια τρία οικογενειακά δράματα. Καθώς η υπόθεση οδηγείται προς μια λύση, τίποτα τελικά δεν είναι όπως φαίνεται...

Πρωταγωνιστούν:
Βενσάν Κασέλ, Ρομέν Ντουρί, Σαντρίν Κιμπερλέν, Ελοντί Μπουσέ

Σκηνοθεσία: Erick ZΟΝCA
Σενάριο: Erick Zonca και Lou de Fanget Signolet
Διάρκεια: 118’ , Φιλμ νουάρ / Θρίλερ

Δείτε το trailer:

 

 

 

Θα ακολουθήσει η παιδική ταινία «Το μαγικό Χαλί» , στις 12 και 13/7.

Info:

ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ/ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 21:15/ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 3€,
Facebook: Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ρούμελης - Επίσημη Σελίδα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, Τηλ: 2231033325 ήμερες και ώρες γραφείου.